2777
2789
عنوان

رابطه🥀🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 47 پست
چند بار گفتم بهش میگم خب دردت چیه میگه مشکلات دارم اعصابم خورده 🥲

رابطه جنسی داشتین

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند بار گفتم بهش میگم خب دردت چیه میگه مشکلات دارم اعصابم خورده 🥲

چون اولین رابطه آت هست احساسی شدی و فکر می‌کنی وابسته ای و دیگه بدون اون دنیا به آخر میرسه

دوسال دیگه به الان خودت میخندی

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

اصولا وقتی از پنج شش ماه از رابطه که میگذره تازه جدی میشه خود واقعی اون طرفو میتونی ببینی

بشین باهاش محکم و درست حرف بزن بگو یا درست کنه یا اینکه تموم و خداحافظ 

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍

ته این روابط چیزی جز گریه و افسردگی و لاغری نیی

مخصوصا شما ک خانوادت حساسه

بیخیال شو

اگه بخادت همه جوره میاد سراغت

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

نرودنبال اونی دوسش داریبرودنبال اونی دوست داره⚘️

اینجور وقتی بغلت میکنه حس بدی داری و زجر میکشی 

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

یاد بگیر وابسته هیچکس نشی حتی نزدیک ترین افراد زندگیت هیچ ادم واسط دائمی نیست

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*

دوستانه بهت میگم 

جدا شو تا بیشتر از این غرقش نشدی❤️

سر خودت رو با آشپزی ، کارِ خونه ، کتاب و مجله خوندن ، ورزش کردن ، وقت گذروندن با خانواده و رفیقات گرم کن

و گوشیتو هم از خودت جدا کن و زیاد سمت گوشیت نرو

سعی کن بری کلاس هنری یا کلاسای فنی حرفه ای رو ثبت نام کن

اصن یه جوری سرتو گرم کن و سمتش نرو

اینا رو بهت میگم که اون روزایی که من. تجربه کردم رو تو تجربه نکنی🫂

عزیزم تو سنی نداری از اون طرف هم کلا 5 ماهه باهم دوستید از من به تو نصیحت تا طولانی تر نشده تمامش کن و خودت رو گول نزن و نذار وابستگیت و خاطرات و هرچی که هست بیشتر بشه و کسی که یک دفعه اینجوری رفتار میکنه و نمیاد توضیح بده چیشده به نظرم ادم زندگی نیست چون یه ادم بالغ و کسی که بخوادت یهو این رفتار رو نشون نمیده و حتی اگر چیزی اذیتش میکرد میاد توضیح میده فلان اتفاق افتاده درگیر فلان چیزم و خیلی رو فرم نیستم یه مدته.