2777
2789
عنوان

اسنپ چت توروخدا بیاین دارم روانی میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای تعمیرات موبایل سخت نیست باز کردن رمز گوشی بدون ریست کردن اگه آدم با وجدانی باشه نگاه نمیکنه اگه ...

اخه السیدیاشون شکسته بود یعنی درست کرده نگام کرده؟ به نظرتون الان برم گوشیارومیده بهم بعد ۵سال

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من
مرسی از راهنماییت میگم درمورد گوشی نظری نداری به نظرت اوراق میکنن یا نگه میدارن میتونن عکس و فیلمامو ...

چرا گوشیارو نمیگرم والا نمیدونم 

راستی هوش مصنوعی نظرش اینه

اگر شخصی فقط سیم‌کارت شما رو داشته باشه و رمز عبور حساب اسنپ‌چت شما رو ندونه، به صورت عادی و مستقیم نمی‌تونه وارد حساب شما بشه.  

چون اسنپ‌چت به رمز عبور نیاز داره، و اینکه فقط شماره تلفن و سیم‌کارت اون شخص باشد، کافی نیست تا وارد حساب شما بشود، مگر اینکه:

1. **اسنپ‌چت تایید هویت دومرحله‌ای** داشته باشد و، مثلا، به گوشی شما یا ایمیل‌تان دسترسی نداشته باشد. در این صورت، وارد کردن شماره تلفن تنها کافی نیست و نیاز به تایید کد ارسالی به شماره یا ایمیل است.

2. **شخص بتواند رمز حساب یا کد تایید دومرحله‌ای (در صورت فعال بودن)** را دریافت کند.

**در نتیجه:**  

- اگر هیچ‌کدام از این موارد فعال نباشد، صرف داشتن سیم‌کارت و شماره تلفن کافی نیست که فرد وارد حساب شما شود، چون رمز عبور و تایید هویت دومرحله‌ای نیاز است.  

- اما، اگر شما رمزعبور را در اختیار نداشته باشید و شخصی فقط شماره‌تان باشد، این فرد نمی‌تواند بدون تایید کد امنیتی یا رمزعبور وارد حساب شما شود.

پیشنهاد من:  

- حتماً اگر حس می‌کنید کسی ممکن است به حساب شما دسترسی داشته باشد، رمز عبور را تغییر دهید و تایید دومرحله‌ای فعال کنید تا امنیت حسابتان بیشتر باشد.

چرا گوشیارو نمیگرم والا نمیدونم راستی هوش مصنوعی نظرش اینهاگر شخصی فقط سیم‌کارت شما رو داشته باشه و ...

خداروشکر خیالمو راحت کردی به نظرت بعد۵ سال برم گوشیارو میده بهم

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من
اخه السیدیاشون شکسته بود یعنی درست کرده نگام کرده؟ به نظرتون الان برم گوشیارومیده بهم بعد ۵سال

هووووو ۵ ساله گذشته الان بفکری 

شاید دیده یا گشته شماره ای چیزی ازتون پیدا کنه یا شناختی یا اطلاعاتی چیزی 

بعد پنج سال فک نکنم نگهشون داشته باشن 

هووووو ۵ ساله گذشته الان بفکری شاید دیده یا گشته شماره ای چیزی ازتون پیدا کنه یا شناختی یا اطلاعاتی ...

الان واقعادارم دیوونه میشم برای عکسا به هیچی فک نمیکنم