2777
2789

دیروز اومدم اینجا خونه خواهرم کمک حالش باشم مثلا 

پا ب ماهه هفته ۳۹ هست 😍

اومدم کمکش کنم و بزارم اون بیشتر استراحت کنه 

ولی فعلا همش یا خوابم 

یا چیز میز و تنقلات  با خواهرزادهام میخورم 

یا دارم با خواهرزادهام  با خمیر بازی (کلی).. بازی میکنم😂😆  

یا دارم سریال میبینم😂😂😂

خواهرمم ازم پذیرایی میکنه😂

بهش میگم بشین بابا تو حامله ای کار نکن میگه ای بابا خواهر ۹ماهه کارام خودم کردم 

ولی جدی میخام پاشم کاراش بکنم دیگه😂اگر خدا بخاد

البته از فردا یا پس فردا

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خسته نباشی عزیزم بسلامتی زایمان کنه

قربونت عزیزم ممنونم انشاءالله 

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
همین که بچه ها رو کمکش نگه داری بزرگترین کمکه مخصوصا اگر بچه کوچیک داره.نمیدونی چقدر خوبه یکی توی بچ ...

قربونت عزیزم 

بچه هاش ۱۴ و ۹ ساله ان 

ولی باهم حسابی سرگرمیم

آفرین چقد مهربونیهمین ک اونجایی واسش قوت قلبهمن ک تنها بودم خواهرم با اینکه خیلی مهربونه بعد زایمانم ...

فدات بشم قشنگم بخدا خودش هم میگه همه کارا میکنم ولی همینکه پیشمی برام قوت قلبمی و روحیه ام خوبه

خب کار اصلی بعد از زایمانه دیگهاون موقع وقت نداری دستشویی برییا باید به بچه بر سی یا به خواهرت یا خو ...

اره عزیزم

اره دقیقا کارا بعد زایمانه 

من بچه داری بلد نیستم 

ولی گفتم همه کارا خونه با من 

البته خودش ک بچه سومشه بچه داری بلده

کاش خواهر منم میتونست بیاد کمک حالم باشه😭

اخی عزیزم خدا بزرگه منم خواهرت کاری از دستم بربیاد درخدمتم

الان که بنده خدا کاری نداره کارها برای بعد زایمان که خواهرتون دیگه درگیر نزاده و ی نفر باید براش غذا درست کنه و به بچه دیگش برسه

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹