بله عزیزم با ورزش میتونی هم لاغر کنی هم سفت کنی به شرطی که هم مداوم ورزش کنی هم رژیم غذایی اصولی بگیری اگه اضافه وزن داری اول با ورزش های هوازی لاغر کن وقتی به وزن ایده آلت رسیدی برو بدنسازی ولی رها نکن ورزش رو مطمئن باش نتیجه میگیری من با دو تا زایمان تو یکسال با ورزش و رژیم غذایی بدنمو سفت کردم تو هم میتونی ولی من زیر بیست و پنج سال نیستما😅
ای خدای من، مانند کسی که نیازمندیش به نهایت رسیده و فریادرسی نمی یابد و نیرویش سست شده و نیرودهنده ای نمی شناسد و گناهانش بسیار است و آمرزنده ای سراغ ندارد… جان مرا آن دم بازستان که در ایمان استوار باشم و رشته نیاز مرا از این جهان بگسل و میل و رغبت و نیاز مرا به آنچه در نزد توست قرار ده… خدایا میل و نیاز مرا در درخواست از خودت آن گونه قرار ده که آنچه دوستانت از تو می خواهند من نیز از تو بخواهم و از آنچه می ترسند بترسم…
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب ببین من ژنتیکی بدن شلی دارم .بخصوص رون هام چقدرش جمع میشه من قبلا سه سال ورزش کردم با اینکه لاغر ...
رژیم عضله ساز بگیر بدنسازی هم کار کن بعد اونم مداوم ادامه بده نتیجه میگیری ولی رژیم اصولی بگیر
ای خدای من، مانند کسی که نیازمندیش به نهایت رسیده و فریادرسی نمی یابد و نیرویش سست شده و نیرودهنده ای نمی شناسد و گناهانش بسیار است و آمرزنده ای سراغ ندارد… جان مرا آن دم بازستان که در ایمان استوار باشم و رشته نیاز مرا از این جهان بگسل و میل و رغبت و نیاز مرا به آنچه در نزد توست قرار ده… خدایا میل و نیاز مرا در درخواست از خودت آن گونه قرار ده که آنچه دوستانت از تو می خواهند من نیز از تو بخواهم و از آنچه می ترسند بترسم…