2777
2789
عنوان

بریدگی صورت کودک

59 بازدید | 11 پست

دخترم ۹ ماهشه، ده روز پیش لپش خورد به تیزی کابینت یه کم برید و یه خط قرمز عمودی افتاد رو لپش، اصلا زخمی نشد که بخواد کنده بشه ،فقط برید و قرمز، نه چال شده نه هیچی، الان کمرنگ شده ، ولی یه خط صورتیه رو لپش، من خیلی حساسم ، دیوونه شدم، همش میگم نکنه جاش بمونه ، ترمیم کننده هم میزنم ، همش میگم چی بزنم بهش محو بشه زودتر 

کیا بچه هاشون زخم شده صورتشون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از من به شما مادر خوب نصیحت، هیچوقت سربچه استرسی نباش بی خیال باش عزیزم. این زخمی که شما گفتی اصلا قابل دارو نیست. من یه مادرم، بارخا و بارها شده زخم افتاده رو بچم اندازه یه انگشت چال شده خودش کم کم خوب شده جاش هم نمونده. 

چون ترمیم کننده میزنی قرمزیش نمیره. نگران نباش هیچی نزن خودش محو میشه.

از من به شما مادر خوب نصیحت، هیچوقت سربچه استرسی نباش بی خیال باش عزیزم. این زخمی که شما گفتی اصلا ق ...

اخه رو صورتشه، واسه همین میترسم، اخه دکتر پوست گفت ترمیم کننده بزن، داروخونه رفتم گفت نزن هیچی، به خدا نمیدونم چیکار کنم 

اخه رو صورتشه، واسه همین میترسم، اخه دکتر پوست گفت ترمیم کننده بزن، داروخونه رفتم گفت نزن هیچی، به خ ...

دکترا وظیفشونه ویزیت میگیرن یه چیزی بگن ،خودش میره. توجه نکن بهش ،قرار نیست که پوست و صورتش و هیکلش همونجور بمونه، رشد میکنه تغییر میکنه.