2777
2789
عنوان

از مردم زیادی با فرهنگ خوشم نمیاد

543 بازدید | 44 پست

بچه ها من با مردمی که خیلی مبادی آداب هستن و با کلاسن بهم خوش نمیگذره و از کنارشون بودن لذت نمی‌برم 😄 شما چطور؟  

مثلا یه بار رفته بودم مطب یه دکتر تو یه محله سطح بالا ، تو مطب همه کسایی که نشسته بودن ساکت ساکت یعنی تمام اون مدت هیچ صدایی نبود حس خفگی داشت بهم دست میداد ، بعدش رفته بودم مطب یه دکتر تو یه شهر کوچیک ، مراجعه کننده ها با هم ارتباط گرفته بودن حرف میزدن مثلا با منشی شوخی میکردن ، فضاش حس خیلی بهتری داشت 🙂

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ترجیح میدم ساکت باشم نمیدونم چرا ارتباط باغریبه ها واسم سخته

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

خب خشک بودن اونا نه لزوما بافرهنگ...

بافرهنگو خونگرمم داریم 

مطب دومی بافرهنگو خونگرم

اولی با فرهنگو خونسرد

مگه هرکی میخنده وگرمه بی فرهنگه

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((