2777
2789
عنوان

مادرشوهرم به بچم گفته

225 بازدید | 12 پست

بچم همراه شوهرم رفته بودن خونشون، بعد که برگشتن بچم اومد بهم گفت مامانت چرا نمیاد خونمو جارو کنه و کارامو بکنه، به شوهرم گفتم بچه چی میگه خندید و گفت نه چیزی نمیگه، واقعا انتظار داره من برم خونشو تمیز کنم سنش هم کم نیستا 53 سالشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خودم نمیگه به بچم میگه و شوهرم، اگه خودش کمک مادرشوهرش می‌کرده باید از منم انتظار داشته باشه

بذار اینقد بگه تا خسته بشه.تو اصلا به روی خودت نیار.فقط به یچت یاد بده بهش بگه مامان من نمیتونه بیاد.حتی بروی شوهرت هم نیار که مشکلی بوجود بیاد

به خودم نمیگه به بچم میگه و شوهرم، اگه خودش کمک مادرشوهرش می‌کرده باید از منم انتظار داشته باشه

به در میگه دیوار بشنو عزیزم

به بچه میگه که به گوشت برسون

خیلی ها رو دیدم که از عروس هاشون اینجور انتظارات ودارند حتی به پسرشون میگن کار نکن کار خونه برای زن 

زنت باید بیاد کار کنه

به در میگه دیوار بشنو عزیزمبه بچه میگه که به گوشت برسونخیلی ها رو دیدم که از عروس هاشون اینجور انتظا ...

آره به شوهرم گفته بود زنت بزار بره سرکار خرجی بیاره سالی یه مانتو هم بسشه 

بچه چهار ساله که از جایی میاد ازش حرف نکش یادش نده به خبرکشی،شما که نمیری براش کار کنی چرا باید تربت ...

با نظر شما موافقم هیچوقتم بچمو سیم جین نکردم که چی میگن خود بچم اومد بهم گفت