2777
2789
عنوان

بوی بد آب حوض انبار

57 بازدید | 11 پست

بچه ها ما خونمون آپارتمانی و حوض انبار داریم چند مدته آب مون بوی بدی میده نمیدونم بوی کلر چیه 

ولی رنگش فرقی نکرده بنظرتون ممکنه آب فاضلاب باهاش قاطی بشه ؟ 

حالم بد میشه 😪تو رو خدا اگه میدونید کمک کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره همین

♦️احتمال افزایش آلودگی هوا، کارشناسان نسبت به سلامت آب آشامیدنی هشدار دادند

🔹با افزایش ریزگردها و آلودگی هوا در برخی مناطق کشور، کارشناسان بهداشت نسبت به احتمال آلودگی منابع آب هشدار دادند و بر لزوم جوشاندن آب آشامیدنی قبل از مصرف تأکید کردند.

🔹به گفته متخصصان، گرد و غبار می‌تواند ذرات آلاینده، باکتری‌ها و فلزات سنگین را از طریق هوا و بارندگی وارد مخازن و منابع آب کند. این آلودگی‌ها ممکن است با چشم قابل مشاهده نباشند، اما خطرات جدی برای سلامت افراد، به‌ویژه نوزادان، سالمندان و بیماران، ایجاد می‌کنند.

🔹در همین راستا توصیه می‌شود که شهروندان، به‌ویژه در مناطق درگیر با طوفان گرد و غبار، آب مصرفی خود را حداقل به مدت یک تا سه دقیقه بجوشانند تا از ابتلا به بیماری‌های گوارشی و عفونی جلوگیری شود.

@AkhbareFori

برای سلامتی و ظهور امام زمان  یک صلوات بفرس

اره همین

اگه منبع آب باشه که از این منبع سفیدا میشه..اونا هم معمولا آنتی باکتریالن...ولی لازمه گاهی تخلیه و شست وشو بشه

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

♦️احتمال افزایش آلودگی هوا، کارشناسان نسبت به سلامت آب آشامیدنی هشدار دادند🔹با افزایش ریزگردها و آل ...

من برای خوردن استفاده نمیکنم برای شست و شو فقط استفاده میکنم ولی بو میده موندم چیکار کنم اه

اگه منبع آب باشه که از این منبع سفیدا میشه..اونا هم معمولا آنتی باکتریالن...ولی لازمه گاهی تخلیه و ش ...

نه ما چابهاریم آب شهری نداریم زیر زمین برای هر واحد مث چاه میزنن که آب تو اون میره بعد با پمپ استفاده میکنیم داخلش سیمانی هست در داره

من برای خوردن استفاده نمیکنم برای شست و شو فقط استفاده میکنم ولی بو میده موندم چیکار کنم اه

ببین عزیزم اتفاقی تاپیکت رو دیدم.   من تو آزمایشگاه آب سازمان آب هستم باید حتما مخزن سالی یکبار شسته بشه 

نه ما چابهاریم آب شهری نداریم زیر زمین برای هر واحد مث چاه میزنن که آب تو اون میره بعد با پمپ استفاد ...

آهان نشنیده بودم تاحالا....بپرس از بقیه اعضای خانواده ببین اوناهم نظرشون همینه؟از همسایه ها هم بپرس...بعد آب رو چطور مصرف میکنید؟تصفیه آب دارید یا میجوشونید؟

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

آهان نشنیده بودم تاحالا....بپرس از بقیه اعضای خانواده ببین اوناهم نظرشون همینه؟از همسایه ها هم بپرس. ...

فقط دوتا واحد این‌مشکل دارن یکی رو‌اوردیم میگه آب اسپیلت میاد بخاطر همون بو‌میده یکی میگه آب فاضلاب میاد‌

اگه آب فاضلاب باشه نباید رنگش عوض بشه؟

اره آب تصفیه داریم البته از وقتی بو‌میده آب تصفیه از بیرون میخریم با بانکه

فقط دوتا واحد این‌مشکل دارن یکی رو‌اوردیم میگه آب اسپیلت میاد بخاطر همون بو‌میده یکی میگه آب فاضلاب ...

نه خوب همیشه اینجوری نیست