2777
2789
عنوان

کاش بچه سومم رو سقط میکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1190 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی نداره عزیزم راه های جلوگیری‌زیادی هستبچه دوست نداشت بعد بچه دوم ایودی میزاشت

همشون خطا دارن دیگه

قرص اورژانسی و ال دی ک‌ مزخرف

کاندوم سوراخ دیدی اگه نه بیا نشون بدم با وجود کاندوم مادر شد

با ایودی و چسب ضد بارداری و‌‌‌‌‌.. باز ممکنه بچه دار بشی 

پیشگیری درصد خطا داره

بعد هم ایودی ضرر داره برای بدن 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
من خودم یه بچه دارم، واقعاً درک نمیکنم چرا بچه ی دوم به بعد رو میارید ؟هنوز برام سواله

چون خودم 10سال تک فرزند بودم خیلی اذیت شدم تا اینکه خواهرم اومد ولی فاصلمون زیاد بود همدیگرو درک نمیکردم بخاطر همین من بچه اولمو با دوم رو چهارسال بینشون فاصله گذاشتم ولی هیچ وقت ب بچع سوم اونم ناخواسته فکر نمیکردم اصلا چیز خنده داری برام بود ناخواسته 

الان حالش چطوره

عالیه عالی الحمدلله

منم همیشه میگم اون دخترا خوشبخت ترین بکه های فامیلن چون 3تا خواهر همدیگه رو دارن همیشه. 

عزیزم خاله خودم 3تا پسر داره همشون زن گرفتن

آرزو داره باهمدیگه بهش سر بزنن

بخاطر زنها همیشه یکیش نیس

و اینکه عروس دست ب سیاه سفید نمیزنه براش

ولی زنداییم ماشالله مث پروانه دورش میگردن دخترا

عزیزم افسردگی باعث شده این فکرای بد داغونت کنه

روحیت داغونه

خوش باش بخدا از وجودشون لذت ببر

چندنفر اطرافم دارم که میگن اگه مطمئن بودیم بچه دختر میشه بازم میاوردیم . 

خداروشکر کن همسرخوبی داری

حالا یکبار اشتباه کرده اصلا مهم نیس

الان 90درصد مردا خطا میکنن اصلا هم پشیمون نیستن اصلا هم جبران نمیکنن. 

پس قدر شوهرت رو بدون چون عزت و آرامش خودتو بچهات زیر سایه همسرته 

ده تا خونه هم داشته باشی ولی بابا بالای سر بچه هات نباشه، احترام و آرامششون برقرار نیست. 

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

منم سومی رو ناخواسته باردار شدم با کاندوم.خواستم سقط کنم ولی از گناهش ترسیدم الان دوماهشه ی تار موشو ...

یا خدا ترسیدم . ما هم کاندومه . ببین از اول کار کاندوم نذاشته بود ؟چطور با کاندوم اخه احتمالش کم هست ! ۲ درصد میگن میشه . من ترسیدم 😭😭😭😭

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
یا خدا ترسیدم . ما هم کاندومه . ببین از اول کار کاندوم نذاشته بود ؟چطور با کاندوم اخه احتمالش کم هست ...

چرا از همون اول همیشه میزاره

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪