2777
2789
عنوان

یه سوال برام پیش اومده واقعا

105 بازدید | 10 پست

بحث حسادتو اینا نیست ولی واقعا برام سواله که چطوریه تو نی نی سایت همه کارنامه نهاییشون ۱۹،۲۰ هستش ترازاهم که همه راحت پزشکی دندون دارو میارن

بعد اونوقت تو تلگرام اینستا یا حتی تو زندگی واقعی میری نگاه میکنی میبینی اصلا اینطوری نیست تو اینستا که همه از سختی های امتحان نهایی میگن یا میگن بالاترین نمرات ۱۶،۱۷ بوده تو گروه های کنکوری تلگرام که اصلا اوضاع یجوری خرابه میبینی نصف افتادن نصف قبول شدن

تو واقعیت از هرکی میپرسه میگه خیلی امسال سخت بوده ولی تو نی نی سایت همه راضین همه پزشکی میارن عجیبه برام 

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت

چون اینجا اسمش نی نی سایت هست 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

تو نی نی سایت همش دارن تر مال ها میبینم، میگن ترازشون کمه و نخوندن و میخوان بخوابن

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بچه های زرگنم هستن همه که درساشونو نریدن

بچه ای که زرنگ باشه ۵ روز مونده به کنکور نمیاد اینجا پونصد تا تاپیک بزنه آخرشم بیاد با نمرات شاهکار بگه بنظرتون پزشکی میارم🥲

منی که میام اینجا از زمین و زمان ناامیدم اگه ذره ای امید داشتم اگه میدونستم حتی پرستاری میارم الان بلانسبت مثل خر داشتم برای تیر میخوندم

تو نی نی سایت همش دارن تر مال ها میبینم، میگن ترازشون کمه و نخوندن و میخوان بخوابن

حالا من برعکس هرچی پزشکو دندون پزشکه تو نی نی سایت میبینم😂

بچه ای که زرنگ باشه ۵ روز مونده به کنکور نمیاد اینجا پونصد تا تاپیک بزنه آخرشم بیاد با نمرات شاهکار ...

اها تاپیکای قبلو نمیدونم 

ولی امتحانات نمیدونم چقد تاثیر داره برا من زمان کنکورم تاثیر نذاشت نمره هام فکر کنم😂😂

اها تاپیکای قبلو نمیدونم ولی امتحانات نمیدونم چقد تاثیر داره برا من زمان کنکورم تاثیر نذاشت نمره هام ...

الان خیلی تاثیر داره ۶۰ درصد کنکور امتحانات نهاییه همه اینجا ۱۹.۲۰ شدن فقط منم که ۱۰.۱۲ اوردم🥲

باید بشینم از همین امروز برای سال دیگه بخونم

هرچند خسته شدم..

الان خیلی تاثیر داره ۶۰ درصد کنکور امتحانات نهاییه همه اینجا ۱۹.۲۰ شدن فقط منم که ۱۰.۱۲ اوردم🥲باید ...

از امروزم نخونی نخوندی ی هفته استراحت کن بعد شروع کن

من کنکور ۴۰۰ دادم ننیدونم اون موقع چقد بود

حالا من برعکس هرچی پزشکو دندون پزشکه تو نی نی سایت میبینم😂

عینکامون بیا عوض کنیم😂

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی