2777
2789
عنوان

از اسمم متنفرم کاش از اول این نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 48 پست
وا خیلی قشنگه ک اسما .‌ ما ی پگاه تو فامیل داریم اینقدر خودشو میگیره انگار ملکه انگلیسه تو اعتماد بن ...

بهش تذکر بدین هر جایی دراز نکشه، خدایی نکرده تاجش نیفته 

همسرم کاااااااش میتونستم فدات بشم، همسرم ضربان قلبمه نباشه هلاکم...

اسم قشنگیه من همیشه این اسم رو دوست داشتم معنی به این خوبی هم داره نماد روشنی بعد از تاریکیه چرا فکر میکنی معنیش بده.  به خاطر بیشعوری دیگران خودتحقیری نکن دختر. من چندین استاد ادبیات دیدم حتی اسم پسراشونو بامداد گذاشتن که شاید از نظر عوام یه اسم بد و بی معنی باشه. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی من بچه بودم عاشق اسم پگاه بودم 🥲🌸 اخه هر چی پگاه دیدم خوشگل بودن 🥺 ولی خب عزیزم اگه واقعا نمی ...

نمیدونم چی بذارم همینم یه مشکله

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

من متولد ۷۰ هستم و اسمم طاهره هست 

اصلا اسمم رو دوست ندارم 

ولی واقعا میگم پگاه خیلی اسم قشنگیه 

یه هم کلاسی داشتم پگاه بود چقد زیبا بود 

از سال ۹۶ خواننده خاموش بودم دیگه بعد دو سال عضو شدم😍
بهش تذکر بدین هر جایی دراز نکشه، خدایی نکرده تاجش نیفته

🤣🤣🤣🤣

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

اسمت خیلی زیباست عزیزم، حتی معنای دوست داشتنی هم داره 

مطمئن شو که خودت از اسمت خوشت نمیاد یا چون مسخره‌ت کردن بابتش این احساس رو داری؟ 

و همه‌ی اسامی مسخره می‌شن فرقی نداره چجوری باشه...

می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس، نارسایی دریچه‌های قلب و ایسکمی طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️ 

اسمت خیلی زیباست عزیزم.آدمهای بیشعور و بی فرهنگ‌ هر اسمی رو یجوری مسخره می کنن حالا ما باید طبق چرت ...

آخه چندین باره این موضوع برام پیش میاد مردم هم واقعا بلانسبت خیلی بی فرهنگ شدن

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

من سکوت نمیکردم اتفاقا خیلی وقتا جوابشونو دادم ولی انقدر بی ادب و وقیح بودن بازم به رفتار زشتشون ادا ...

واقعا بی ادب و وقیح بودن مطمئنم 🙂

نزار رفتار و حرف اونا باعث بشه اعتماد ب نفست پایین بیاد

خودتو اذیت نکن و فراموش کن اونارو 

همچین اسم خاصی هم نیست معنی خاصی هم نداره

خیلی از اسم‌ها همینن معنای خاصی ندارن

مفهومش و حسی که به آدم میدن قشنگه

پگاه اول صبحه برا من زمان خاصی از شبانه‌روزه، حس آرامش و ملایمت و پاکی و آغاز دوباره بهم میده
نمیخوام نظر شما رو درباره اسمت عوض کنم، میخوام بگم خیلی از اسم‌ها همینن، شما چون اذیت شدی تو بچگی و کسی نبود بهت اعتماد به نفس بده همچین حسی نسبت به اسمت داری

خودت هم که میگی هیچ اسمی به دلت نمی‌شینه

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ!