2777
2789

ببین تا مجبور نباشم به کسی زنگ نمیزنم   دلم تنگ بشه هم دوست ندارم زنگ بزنم    برام یه کار مسخره ی زنگ بزنم واسه حال احوال کردن.     خواهر بزرگم بر عکس منه.  بعد همش هر چی میشه میگه به فلانی زنگ زدی فلانی رفته مشهد زنگ زدی فلانی رفته  بیمارستان زنگ زدی فلان بچش سرما خورده زنگ زدی.   حالا برادرم رفته جایی. ده روزه الان بهش زنگ زدم حال احوال کردم بخدا نمیدونیتم چی بگم. تو فشار بودم چند کلمه حرف زدم قطع کردم. اصلا نمیدونم چی باید بگم پشت تلفن.    یبارم مادر زنداداشم رفته بود زیارت بهش زنگ زدم گفتم. 

سلام خوبی زیارتتون قبول سلام برسونید خدا حافظ در حد ۳۰ ثانیه حرفم تموم شد. 😅😅     

کیا مثل منن

منم

مگر می شود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست...🖤🩶🤍مردم فوری یک خودکشی را تراژیک می‌دانند، ولی ده‌ها سال درد و رنج روحی غیرقابل تحمل را که منجر به خودکشی شده در نظر نمی‌گیرند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیرون رفتنم همین حسو دارم.   باید یکی بهم بگه بیا بریم فلان جا تا برم.  خود جوش نمیتونم جایی برم سختمه.  

البته روابط اجتماعیم بد نیستا هر جا برم خوب گرم میگیرم.  فقط با کسای خاصی. میتونم خو بگیرم.  

منو بکشی ویس نمیدم اصلا

تلفن مجبورم گاهی و فقط میگم بله درسته بله درسته😂😂😂

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

منم اینجوری هستم همیشه همه از دستم ناراحتن ،نمیدونم چرا دلم نمیخواد اصلا جواب تلفن کسی رو بدم ،یا خودم به کسی زنگ بزنم ،انگار میخوام یک کوه رو جابه جا کنم ،نمیدونم چرا اینجوری هستم