2777
2789

ما جدا شدیم اون عوضی رفته یه شهر دیگه حتی سیم کارتشم عوض کرده 

پسرم هر روز میگه زنگ بزن بابا بیاد 

چرا نمیاد 

دلم براش تنگ شده

پسرم 6 سالشه

نمیدونم چی کار کنم از غصه پسرم دارم اب میشم واقعا

و اگر از شما در مورد شانس پرسیدند بگویید از بین چهار هزار دین در دنیا من؛ مسلمان وشیعه و عاشق( علی (ع)) ب دنیا آمده ام 💞💞غدیری ام❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای الهی بگردم

منم تقریبا شرایطم عین پسر شما بود. ولی بابام الان خیلی پشیمونه و التماسم میکنه باهاش حرف بزنم به هر بهانه ای

ولی از چشم من افتاده دیگه 

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍

تو مگه کنکوری نیستی میخواستی خودت به فرزند خواندگی گرفته بشی

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تمامی اشخاص و اتفاقات این اکانت زاده ذهن نویسنده است و هیچ وجود خارجی ندارد.    Turk gril 😍😁                             لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند.

پنهون نکن که نمیدونم بابا مسافرته و فلان قشنگ بگو بابات ما رو ول کرده رفته شماره موبایلشم عوض کرده نمیتونم بهش زنگ بزنم

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
تو مگه کنکوری نیستی میخواستی خودت به فرزند خواندگی گرفته بشی

چه ربطی داره 

سن بالا نمیشه کنکور داد

و اگر از شما در مورد شانس پرسیدند بگویید از بین چهار هزار دین در دنیا من؛ مسلمان وشیعه و عاشق( علی (ع)) ب دنیا آمده ام 💞💞غدیری ام❤️

شما انتظار دارید پدرشو فراموش کنه؟ صد سال بگذره بازم فراموش نمیکنه که.

پروفت

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تمامی اشخاص و اتفاقات این اکانت زاده ذهن نویسنده است و هیچ وجود خارجی ندارد.    Turk gril 😍😁                             لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند.

ميتوني قانوني اقدام كني و پيگيرش بشي ، با يه وكيل مشورت كن ببين راهي هست و همينطور روانشناس كودك كه اصلاً با توجه به نوع شخصيت و رفتار همسر سابقت ، پسرت باباشو ببينه به صلاحش هست يا نه .