2777
2789

دوق داشته باش ک پشیمون نشی😔 خوشبحالت ک ازدواج داری میکنی

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مشکلاته دیگه ای ؟ مبارکت باشه عروس گلهمسرت خوب هستن راضی هستی؟

بله همسرم خوبه

مادرم مریضه نمیتونه کاراشو کنه هر روز خونه رسیدگی میخاد من شهر دیگه ازدواج کردم خاهرم نمیتونه هرروز بیاد خونمون دو تا برادر مجرد دارم که به فکر زندگی نیستن فقط خورد و خواب

عزیزم بدون ک یکبار این لحظات تکرار میشه ، من ک اصلا عروسی نگرفتم خیلی دلم میخاد قدر بدون و شکرگزار باش ،من با خانوادم اصلا اوکی نیستم و برا همین اصلا عروسی نگرفتم قدردان باش و از عروسیت لذت ببر خدا ب وقتش مشکلات دیگه ات رو هم حل میکنه

بله همسرم خوبهمادرم مریضه نمیتونه کاراشو کنه هر روز خونه رسیدگی میخاد من شهر دیگه ازدواج کردم خاهرم ...

شما هم نگران نباش احترام پدر مادر واجبه ولی اینکه خودتو داغون کنی درست نیست 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
شما هم نگران نباش احترام پدر مادر واجبه ولی اینکه خودتو داغون کنی درست نیست

اخه دیروز نبودم خونه برگشتم کل زندگی بی سامان بود غذا هم نمیتونه بزاره مادرم اومدم بابام گفت چرا رفتی نیومدی خونه مادرشوهرم بودم یه روز  حالا من چجوری برم هفته ای یه بار سر بزنم