2777
2789
عنوان

بعد از سقط

80 بازدید | 8 پست

من ده روزه که از سقطم میگذره دلم گرفته خیلی خیلی

بارداری اولم بود بچه می خواستم ولی یکم زود شد اولش ناراحت بودم اما الان خیلی دلم براش میسوزه یادش میفتم فقط گریه میکنم که چرا خدا چیزی که میخاد بگیره رو از اول به کسی میده که آدم وابسته بشه.  

دوستم براش لباس گرفته بود خودم آلبوم خاطرات گرفته بودم منتظر بودم دوازده هفته بشه یعنی این هفته برم سونو دست و پاهاش رو ببینم. 

الان حس پوچی میکنم خیلیییی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد دردناک و پراز استرسه. من تو پنج هفته هستم. امیدوارم ب زودی باز نی نی دار بشی ❤😍❤🙏🏻

اره واقعا من فکر میکردم ازمایشامون و خودمون هیچ مشکلی نداریم پس بارداری چیز خاصی نیست و میگذره ولی....

انشالله شما این دوران رو به سلامتی طی کنید و نینیتون تو بغلتون باشه 

اره واقعا من فکر میکردم ازمایشامون و خودمون هیچ مشکلی نداریم پس بارداری چیز خاصی نیست و میگذره ولی.. ...

ممنونم قشنگم ❤🙏🏻❤انشالله بارداری بعدیت با خوشیو سلامتی پیش بره. دعا کن برام