2777
2789
عنوان

نماز باطل السحر حضرت زهرا کی خونده

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 23 پست
کاربرای اینجا و سایتی بود نوشته بود ۷یا۱۴روز شما تا نتیجه بخون سبک میشی میخونی

کی باید بخونی زمان خاصی داره؟

ختم قران انجام میدم کسی خواست درخواست بده بخاطر مشکلات مالی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی دیگه نیاز نیس بریم پیش حاج اقا اینا برای رفع طلسم؟

من میخواستم برم ولی اینجا بهم این پیشنهاد رو دادن دیکه نرفتم همه چیو واگذار کردم به خدا ترسیدم برم سنگینی بیشتر بیاد تو زندگیم و پای موجودات دیگه به خونه باز بشه

بیخیال از هر خیال🌱

تروخدا راست میگی؟سه ساله من و خونوادمو طلسم کردن زندگیمون داره نابود میشه

من نتیجه دیدم شما امتحان کن شاید شد البته میگن ممکنه اعضای خانوادتم خواب ببینن مثلا یکی میگفت مامانم خواب دیده گفته اومدی پیشم بهم گفتی همه طلسمات از بین رفته سبک شدم 

سرچ کن همین نی نی سایت خیلیا نتیجه دیدن تجربیاتشون گفتن

بیخیال از هر خیال🌱

از کجا متوجه شدی عزیزم

یه مشکل خیلی بزرگ بین ما و اون کسی که اتفاقا خیلی هم اهل اینکاراست علنا پیش اومد 

از اون موقع به بعد سالهاست هرروز ما داریم بدتر نیشیم از هر لحلظ مالی عاطفی همش شکست همش بن بست حتی اون مهر و عاطفه بین اعضای خونوادمون رو داره عوض میکنه کلی خواب دیدم که نشونه بوده کلی نشونه های مهتلف هر نشونه ای که مال دعا و طلسم هست ما داریم