2777
2789
عنوان

چی به سر عزیزانمون بعد مرگ میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 40 پست
ممنون عزیزم ختم کل قران برداشتم براش شاید کمی اروم شم

به خودت فرصت بده منم این درد رو تجربه کردم . طول میکشه تا با این شرایط کنار بیای سعی کن با افکار اضافی شرایطت رو تلخ تر و سخت تر نکنی . صحبتای دکتر مجتبی شکوری رو در ارتباط با تجربه سوگ گوش کن به من خیلی کمک کرد 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

مادرم سرطان داشت دو سالی میشه که رفته و از اون موقع من درگیر این فکرم که کجاست بعضی وقتا فکر می کنم یه جایی دیگه ای هست و بعضی وقتا فکر می کنم که دیگه تموم شده و بعد از مرگ هیچی نسیت. واقعیت رو هیچ کسی نمی دونه فقط مواظب خودت باش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر قرار بود پیشمون باشن چرا رفتن؟ ولی صدامونو میشنون این بارها به من ثابت شده

کجا برن

پیش عزیزاشونن تا موقع تناسخ مگر اینکه روح ب تکامل رسیده باشه 

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://daigo.ir/secret/51308750148

مادرم سرطان داشت دو سالی میشه که رفته و از اون موقع من درگیر این فکرم که کجاست بعضی وقتا فکر می کنم ...

مادر منم سرطان داشت بدترین نوع مرگ سرطانه ذره ذره اب میشن جلو چشمامون 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

نمیدونم چیکار کنم ارامبخشی هم نمیشناسم بخورم فکر نکنم خیلی دوران سخت و تاریکی بود هفت سال با سرطان ج ...

نه اصلا قرص نخوری، مامان که اینطور بیشتر ناراحت میشه ، فدای دل شکسته ت بشم احتیاج به زمان داری هیچوقت عادی نمیشه ولی با گذشت زمان میتونی تا حدی کنار بیای و قابل تحمل میشه، فقط قوی باش ، خاطرات خوبی که باهم داشتید و مرور کن فراموش کن مدت بیماریشون و ..

کاربر خانم هستم، آرش اسم پسرمه😍😘

به خودت فرصت بده منم این درد رو تجربه کردم . طول میکشه تا با این شرایط کنار بیای سعی کن با افکار اضا ...

ممنون گوش میدم دلم میخاد برم تو یه اتاق تنها فقط به دیوار زل بزنم 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

نه اصلا قرص نخوری، مامان که اینطور بیشتر ناراحت میشه ، فدای دل شکسته ت بشم احتیاج به زمان داری هیچوق ...

ممنون عزیزم به توصیه دوستان میخام پادکست مجتبی شکورب گوش بدم کاش دنیا اینقدر بی رحم نبود

جسم زندان روح به حساب میاد

وقتی روح از این زندان ازاد میشه عین پرنده پر میشکه و میره به جاییکه بهش تعلق داره و ازادنه و بدون استرس و اضطراب و بیماری های مختلف راحت کیف میکنه و به هرکسی که تو دوران زندگیش علاقه مند بوده میره پیش همون 

روحشون شاد 

آقا هستم.......................................................................................................

ممنون عزیزم به توصیه دوستان میخام پادکست مجتبی شکورب گوش بدم کاش دنیا اینقدر بی رحم نبود

زندگی همینه ،خودمونم دیر یا زود میریم، فقط مراقب خودت باش از این مسئله قضیه ای نسازی که نتونی باهاش کنار بیای، گل من فقط به خاطرات خوب فکر کن، خدا به زندگیت آرامش بده عزیزدلم 🫂

کاربر خانم هستم، آرش اسم پسرمه😍😘

زندگی همینه ،خودمونم دیر یا زود میریم، فقط مراقب خودت باش از این مسئله قضیه ای نسازی که نتونی باهاش ...

ممنون عزیزم 🖤

تجربه دارید ؟ میشه تعریف کنید

هربار که از مادرم خواستم شب بیاد بخوابم اومده و باهام حرف زده وقتی اوایل که فوت شده بود خواب صادقه دیدم و گفتمش جات خوبه گفت جام خوبه گفتم اذیتت نمیکنن سرشو انداخت پایین 😔 یبارم شب تولدم اومد پیشم و و و خیلی خیلی ازین چیزا برام پیش اومده خیلی سخته عزیزم من کاملا درکت میکنم هیچکس به اندازه مادر من سختی نکشید الهی بمیرم برای مظلومیتش ۴ سال گذشته و هنوزم وقتی عمیق بهش فکر میکنم باورم‌نمیشه که رفته 😭

آنچنان خسته و دلگیرم از این زندگی💔 روز مرگم را بدانم شب ز شوقش بار رفتن بسته ام...🖤