2777
2789
عنوان

کسی به امام رضا نامه نوشته ❓

194 بازدید | 17 پست

کسی با نوشتن نامه به امام رضا حاجت گرفته،یا از کسی شنیده یا دیده باشه؟

اداب خاصی داره نامه نوشتن یا دلی باید بنویسم! نمیخوام اسمی از خودم ببرم کسی میخونه نامه هارو؟

فردا میخوام ببرم حرم

برام دعا کنید دوباره ببینمش🥺🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گلم تو رو خدا بنویس بنداز تو ضریح و دعا کن  برادر کوچیکم بخاطر کرونا خیلی از درس فاصله گرفت و دوران ابتدایی چیز زیادی یاد نگرفت تو رو خدا و قرآن از ته دلت دعاش کن انشالله همکاری کنه و این روزا خیلی درس بخونه و همه چی یاد بگیره و انشالله مدارس عادی درس بخونه و هیچ وقت مدارس استثنایی نفرستنش تو رو خدا دعاش کن دلمون داره میترکه😭..

تو رو خدا بنویس بنداز تو ضریح و دعام کنید انشالله معجزه شه و تا قبل اربعین حسینی خیلی زود بدون نیاز به ارتودنسی جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دو تا فکم رو هم قرار بگیره و از هم فاصله نداشته باشن دیگه و انشالله اصلا نیاز به پیوند لثه و ایمپلنت نیاز پیدا نکنم و دندونام و لثم از دست ندم😭🙏😭و انشالله پول جراحیمو کامل خدا برام برسونه 😭😭تو رو خدا دعا کنید لثه هام خوب شن و لثه هامو از دست ندم و لثه هام تحلیل نره😭🥹

تو رو خدا بنویس و تو ضریح بندا تو رو خدا دعا کنید انشالله همین روزا هر چه سریعتر کارت ملیم پیدا شه و خونه باشه و بیرون گم نشده باشه و دست آدمای خلافکار و سواستفاده گر نیفتاده باشه و انشالله شر و دردسر و بی آبرویی برا من و عزیزانم درست نشه😭....

تو رو خدا بنوی بندا تو ضریح و دعا کن شوهرای خاله هام و پدرم و شوهر دختر خاله هام و شوهر آینده من و شوهر آینده خواهرم انشالله هیچ وقت شوهرامون زن دوم و دوست دختر و دوست زن و صیغه ای نگیرن و شوهرامون برامون خسیس و بددل نباشن و کتکمون نزنن و تهمت بهمون نزنن و آبرومونو نبرن و خیلی شوهرامون نسبت بهمون متعهد و وفا دار و مهربون و دلسوز و راستگو و خوش اخلاق باشن😭🙏‌.

تو رو خدا بنویس بنداز تو ضریح و دعا کن انشالله پدرم همیشه تو اتاق خواب تنها بخوابه و اصلا تو پذیرایی و راهرو نخوابه و نشینه و تلویزیون نبینه و اصلا رو مخ و اعصاب من و عزیزانم راه نره😭حتی برا نوار بهداشتی عوض کردن و آب خوردن و غذا خوردن و در یخچال باز کردن معذبمون میکنه و تو رو خدا دعا کن انشالله من و مادرم و خواهرم و داداشام حریم خصوصی داشته باشیم و کسی آزارمون نده😭😭تو رو خدا دعا کن حیله و نقشه ها و شر و مکر و بدیا و ظلمای پدرم کامل به خودش برگرده و به من و عزیزانم نرسه😭🥹🙏 🙏 و انشالله پدرم همین امروز شغل ثابت گیرش بیاد و بره کار کنه و تایم کاریش بیست و چهار ساعته و هر روز هفته باشه و اصلا بیکار و خونه نشین نشه 😭😔

بنویس تو ضریح و لطفا و تو رو خدا دعا کن انشالله من و مادرم و خاله هام و مادربزرگم و خواهرم و داداشام و بچهای خاله هام خیلی آبرو دار و خوشبخت و شاد و سالم و خوش شانس و پولدار و آرامش دار و زیرک و باهوش و خوش اقبال و زیبا و آسایش دار و آزاد و امنیت دار شیم انشالله و خدا عمر خیلی طولانی به من و خاله هام و مادربزرگم و خواهرم و مادرم و داداشام و بچهای خاله هام بده 😭🙏و انشالله من و عزیزانم تو هیچ زمینه ای محتاج هیشکی نشیم انشالله🙏😭🙏.

تو رو خدا بنویس تو ضریح و دعا کن انشالله پدرم و شوهر سابقم و خانواده شوهر سابقم و عمه هام و عموهام و بچهای عمه هام و بچه‌ های عموهام و زنعموهام و زن داییام و خونه دایی مادرم و خواستگارم و خانوادش که بله برونمون بهم خورد تقاص همه ی ظلم ها و تهمت ها و کتک ها و بی احترامی ها و توهین ها که به من و عزیزانم کردن و حقی که از من و عزیزانم خوردن همین روزا پس بدن به حق علی و اولاد علی 🥹😭...