2777
2789
عنوان

برای دوست داداشم هدیه چی بخرم

303 بازدید | 27 پست

چند روز پیش داداشم گفت با همکارش آشنا شدن 

شمارشو داد ک با دختر خانوم تماس بگیرم و آشنا بشیم

ب نظرتون اگه باهم بیرون رفتیم براش هدیه چی بخرم؟ 

داداشم خیلی برام عزیزه، قطعا اگه این خانوم همسر آینده اش بشه هم برام عزیز میشه😍

دوست دارم براش هدیه ببرم چون باهاشون ک صحبت کردم خیلی خونگرم، مهربون بود 

ب نظرتون ازین دستبند ها ک ی تیکه طلا داره بخرم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلا یخورده تکراریه یه چیزی بگیر که موندگار باشه و یاد محبتت بیوفته ...چند روز پیش یه چیزی دیدم خیلی قشنگ بود اسمش بود رز جاودان...یه جعبه هست که داخلش یه گل داره و از زیر ی کشو کوچیک داره میتونی اونجا یه چیزی بزاری بدی

اندازه ش هم متوسط بعضیاشون اهنگ هم میزنن

بگذشت و چه گویم که چه بر من گذشت..(والله إني أحبه كثيرًا)🥺❤️‍🩹

چرا باید قرار اول کادو ببری؟

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

بنظرم بار اول کادو نبر

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

خیرررررررررر.. هنوز نه به داره نه به باره 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!