2777
2789
عنوان

داداشمو تا جون داشتم زدم😐

2061 بازدید | 117 پست

متنفرم از خانوادم‌

مامانم فرستادش کلاس کینگ بوکسینگ 

هشت سال ازم کوچیکتره 

یساعت پیش میخواستم برم حموم خواهرمو صدا زدم برام یچیزی بیاره داداشم خواب بودم از موهام گرفت کشیدم و شروع کرد فحش زشت دادن که خواب بودم بیدارم کردی 

قد و هیکلش ازم بزرگتره با اینکه پونزدع سالشه زورش زیاده منم زورم بهش نرسید تا تونستم صورتشو چنگ انداختم و گلوشو فشار دادم

تهشم مامانم اومد از شاهزاده و وارث تاج و تختش دفاع کرد😐😐😐😐

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم داداشم میره دقیقا اختلاف سنیشم همینه با من تقریبا 

اون 6 سال کوچیک تره 

ولی جرئت نمیکنه بزنم 😂😂

کونگ فو کار ☯....سادیست...دکترای همه چیزدانی...از دیو و دَد ملولم و انسانم آرزوست... 

دوستان قبل از اینکه بچتون رو همچنین کلاس های بفرستید اول باهاش صحبت کنید

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

منم داداشم میره دقیقا اختلاف سنیشم همینه با من تقریبا اون 6 سال کوچیک تره ولی جرئت نمیکنه بزنم 😂😂

منم یمدت از نظر اعصاب آروم شده بودم نمیزدمش فک کرد نمیتونم 

زدم صورتشو براش نقاشی کردم انروز 

حقشه پسره دیوث

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

به اون استاد بوکس نفهم باید گفت اول از همه رو مغز و اخلاق بچه کار ‌میکنن که خروس جنگی نشه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.