2777
2789

من زیرکونیا کردم 

خیلی دوستش دارم

البته دو واحد کامپوزیت هست

فک بالا فقط هفتاد تومن شده

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

من باشم انجام نمیدم چون یهدچسبی میزنه ب دندون دندون کلا اون چسب ازبین میبره و اینکه اگه اون کامپوزیت بیوفته مصیبت این تجربه ادمایی بودن ک راًی نبودن از زیر کامپوزیت 

ظاهر خوبه ولی باطن دندون من دیدم ریده بود توش

جاش بلچینگ کن جرم گیری و کارا دیگه من خودم میخواستم بکنم نکردم بخاطر این قضیه ک چسب دندون کامل ازبین میره و سیاه میکنه

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زیرکونیا کردم خیلی دوستش دارمالبته دو واحد کامپوزیت هستفک بالا فقط هفتاد تومن شده

اشتباه نوشتم😂 منظورم ایمپلنت  من دندونام نیاز به ارتودنسی داره ولی پوسیده  ایمپلنت میخواستم بپرسم

لا حول ولا قوة الا بالله 
من زیرکونیا کردم خیلی دوستش دارمالبته دو واحد کامپوزیت هستفک بالا فقط هفتاد تومن شده

ظاهرخوبه ولی چسبی ک میزنه دندون از بین میبره من پیخواستم بکنم اطرافیام ناراضی بودن ک اوفتاد کامپوزیت ظاهر دندون افتضاح شده بود

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
من باشم انجام نمیدم چون یهدچسبی میزنه ب دندون دندون کلا اون چسب ازبین میبره و اینکه اگه اون کامپوزیت ...

دندونای من بهم ریخته نیاز به ارتو دنسی داره  ایمپلنت بهتره فکر کنم

لا حول ولا قوة الا بالله 
دندونای من بهم ریخته نیاز به ارتو دنسی داره ایمپلنت بهتره فکر کنم

قبل ارتودنسی بده جرم گیری کنن بعد ارتودنسی بعد کارا دیگه 

ظاهرخوبه ولی چسبی ک میزنه دندون از بین میبره من پیخواستم بکنم اطرافیام ناراضی بودن ک اوفتاد کامپوزیت ...

نه عزیزم اصلا هیچ آسیبی نمیزنه

خواهرزاده همسرم بعد هشت سال کامپوزیت هاشو ریموو کرد دندوناش کاملا سالم

خیلی ها بعد چند سال ریموو میکنن و دندون ها سالمه

تراش کامپوزیت هم خیلی کمه

در کل لمینت و زیرکونیا از نظر مقاومت بهتره

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
مرسی🤍پوسیدگی دندان چطوری درست میکنن پس

باجرم گیدی روکش عصب کشی

اشتباه نوشتم😂 منظورم ایمپلنت من دندونام نیاز به ارتودنسی داره ولی پوسیده ایمپلنت میخواستم بپرسم

ایمپلنت هر دندونی از دندون پزشکی پرسیدم گفت ۲۵ 

شهرهای دیگه ممکنه بیشترم باشه