2777
2789
عنوان

رفتن به شهر دیگه

171 بازدید | 18 پست

سلام. من دو ماه دیگه عروسیمه و با همسرم تصمیم گرفتیم بعداز ازدواج بیایم شهر همسرم به علت اینکه اینجا شرایط مالی برامون بهتره وخونه داریم، فاصله شهر همسرم تا خونه بابام حدود یک ساعت و نیم هست. 

من از الان دلم گرفته و واقعا خیلی ناراحتم، هرروز کارم شده گریه، خیلی به خانوادم وابستم😭😭بنظرتون عادی میشه و عادت میکنم؟ 😞اینم بگم شاغلم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک ساعت نیم که چیزی نیست بابا 

۱۴ ساعت دور هستم از خانوادم و عادی بود برام😂

ازه عادت میکنی 

همین که شاغل هستی خوبه چون ذهنت مشغول کار میشه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

چندسااله ازدواج کردید؟ اوایلش سخت نبود؟

۴ سال 

قبلش هم دور بودم به خاطر دانشگاهم 

نه عزیزم سخت نبود 

زنگ میزدیم ویدیو کال و خلاصه کلی راه هست 

عادت میکنی 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

تو دوره الان باید منطقی فکر کرد نه احساسی ، دلتنگیو میشه با تماس تصویری و حتی سر زدن یک هفته ای برطرف کرد ، ولی عقب افتادن از زندگی و درگیر شدن با مسائل مالی اونم اول زندگی به مراتب سخت تره

تو دوره الان باید منطقی فکر کرد نه احساسی ، دلتنگیو میشه با تماس تصویری و حتی سر زدن یک هفته ای برطر ...

اره درست میگید، خودمم تنها دلیلی که قبول کردم ابن بود که اول زندگی نمیخواستم اجاره نشین باشم چون الان واقعا کلی قسط داریم و دستمون تنگه😞ولی این دل لعنتیم اروم نمیگیره و همش به خودم میگم یعنی تصمیم درستی گرفتم؟ 💔

اره درست میگید، خودمم تنها دلیلی که قبول کردم ابن بود که اول زندگی نمیخواستم اجاره نشین باشم چون الا ...

قطعا تصمیم درستی گرفتی ، خیلیا هستن برا موفقیت قید دلشونو میزنن و میرن خارج از کشور و سالها خانوادشونو نمیبینن

سلامت باشیدممنون.... امیدوارم... فعلا کار هرروزم گریه است😭

همچنین خواهش میکنم

درک میکنم واکنشت هم طبیعی هست خدا بهت کمک میکنه ب شرایط عادت کنی

تو رفتی و دلم غمین شد قرین آه آتشین شد .از آن شبی که برنگشتی.. جهان چه شادی آفرین بود به چشم من غم آفرین شد...