2777
2789
عنوان

تو اتاق مشاور همه ش گریه میکنم

219 بازدید | 10 پست

کی مثل منه؟ حتی دارم یه چیز معمولی رو براش توضیح میدم، بغض میکنم و اشک میریزم. چرا اینجوریه؟ این سری که رفتیم سعی کردم اصلا زیاد حرف نزنم. این به ضررمه، شوهرم راحت همه خواسته هاشو بیان میکنه ولی نوبت من که میشه چون بیشتر. تایم گریه میکنم، مشاور شروع میکنه بحثو به دست میگیره. اینجوری انگار هیچوقت حرفام شنیده نمیشه. همه چی به نفع شوهرم تموم میشه. البته شوهرم آدم بدی نیست‌، ولی همیشه بعد جلسه مشاور فک میکنه حق با خودشه.

آخی،حتما خیلی دلت شکسته🥺🥺

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سر چی گریه میکنی

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

وقتی تنهایی همه ی چیزایی که ناراحتت کرده با جزئیات بنویس ، گریه هاتم بکن ، بعد که بری پیش مشاور ، چون دیگه برات عادی شده ، میتونی حرفاتو راحت بدون گریه بزنی ، میتونی چندروز اینکارو انجام بدی که دیگه هیچ اشکی واسه پیش مشاور رفتن باقی نمونه