یه شوهر از تو جوب پیدا کردم
خونواده افتضاااااح
پر از دعوا و گرفتاری و جنجال، پدر خانواده با تمام عالم و آدم اعم از فامیل دوست آشنا خواهر برادر همکار دعوا گرفته و همه جا بیآبرویی کرده
اخلاق فاجعه، به شدت زن ستیز، تفکرات عهد قجر، دست بزن دارن شدید، مشکل عدم کنترل خشم و پرخاشگری و ضعف عزت نفس
شوهرم هیچیییی نداشت وقتی اومد جلو
با تمام قدرت سعیشو میکرد که عیبهای خونوادشو پنهون کنه
مثلا وقتی ازش قبل عقد میپرسیدم چرا با هیچکدوم از فامیلاتون رفت و امد ندارین میگفت بهت بعد ازدواج میگم چون فقط اون موقع بهت اعتماد دارم و اون موقع جز خانوادهای واسه همین الان نمیتونم بگم
و فکر میکنین چی شد؟ هنوزم که هنوزه نگفته. خودم از دهن مامان باباش شنیدم که بخاطر اخلاقای گند پدرشوهرم بوده
حتی همین الانشم که با چشمای خودم عیبای خونوادشو میبینم بااازم منکرشون میشه هی میگه نه تو اشتباه میکنی تو اشتباه برداشت کردی و عصبی میشه به همین خاطر کتکم میزنه
خونوادهی من همه جوره حمایتش کردن خونه ماشین و زندگی خوب براش فراهم کردن
خودم غرق محبتش کردم دورش همه جوره گشتم، هزار بار بخشیدمش هزار بار بهش فرصت دوباره دادم
اما حدس بزنین چطور باهام رفتار کرد؟
کتکم میزنه، هر جور بیاحترامیای به من و خونوادم میکنه، به من میگه دوست ندارم کلا مجبورم تظاهر کنم!!!!😐 چون نمیتونه عیب درست حسابی روم بذاره اینا رو بهم میگه: مردم میرن زن میگیرن هم قد خودشون من زن کوتاه گرفتم، حالا قد من چنده؟ ۱۶۵😂
قد ننه بابای خودش بلنده ولی یه عمر همدیگه رو با دعوا جرواجر کردن و هر جور بیحرمتی و بیآبروییای داشتن😂
مادرم از من کوتاه تر بوده و پدرم قد بلنده ولی زندگیشون پر از عشق و ارامش و احترامه
شوهرم مدرک تحصیلیش از من پایین تره، در واقع بعد ازدواج از دانشگاه اخراج شد، منو مسخره میکنه میگه یه تیکه کاغذ مدرک به چه درد میخوره
من تازه رفتم سر کار کارمندی، هنوز کارای اداری قراردادم تموم نشده. به من حسادت میکنه میگه من مثل تو نمیرم حمالی وقتی هنوز بیمه نداری
خونه رو با کمک خونواده من رهن کرده حتی ضامن وامش هم پدر منه، سر هر دعوا میگه اینجا خونهی منه از خونه پرتت میکنم بیرون
آره دوستان این عاقبت کسیه که گدا رو معتبر کنه:)
باور کنید بعضی آدما لیاقتشون بیشتر از گداگشنگی و بدبختی نیست.