2777
2789
عنوان

بخیه دندون بیاید

41 بازدید | 10 پست

سلام خانوما من پنجشنبه یه دندون عقل کشیدم و بخیه خورد،دهنم پر خون بود و نمیتونسم حرف بزنم دکتر هم نگفت ک بخیه هارو چیکار کنم و کی بکشم 

کسی در این مورد چیزی میدونه بگه

زنگ بزن مطبشون بهشون تاریخی که دندونت رو کشیدی بگو بهت بگن کِی بیای احتمالا باید بکشی شایدم جذبی باشه ... اگه شمارشو نداری کلا تونستی کلا یه سر بری هم خوبه یه معاینه هم بکنه  یه هفته دو هفته اینا گذشته؟ 

یک عدد افسرده که حال زندگی و ادامه دادن نداره    واقعا خوش به حال اونایی که هدفشونو از زندگی پیدا کردن!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زنگ بزن مطبشون بهشون تاریخی که دندونت رو کشیدی بگو بهت بگن کِی بیای احتمالا باید بکشی شایدم جذبی باش ...

نه عزیزم تقریبا سه روزه،اما نخ بخیه تو دهنم آویزونه اصن یه حالیه،خداکنه جذبی باشه،احساس میکنم کشیدنشون درد داشته باشه

نه عزیزم تقریبا سه روزه،اما نخ بخیه تو دهنم آویزونه اصن یه حالیه،خداکنه جذبی باشه،احساس میکنم کشیدنش ...

خب زوده هنوز من یه ماه بعدش رفتم که غر زد چرا دیر اومدی ... بذار یه هفته بشه بعد برو 

نمیتونی بیخیالش شی؟ یا با قیچی ابرو تمیییز ها یکم شاید بتونی کوتاهش کنی... نمیدونم میخوای زنگ بزن بپرس دردسر نشه برات

یک عدد افسرده که حال زندگی و ادامه دادن نداره    واقعا خوش به حال اونایی که هدفشونو از زندگی پیدا کردن!
خب زوده هنوز من یه ماه بعدش رفتم که غر زد چرا دیر اومدی ... بذار یه هفته بشه بعد برو نمیتونی بیخیالش ...

اصن فکم باز نمیشه احساس میکنم اگه دهنم زیادی باز کنم بخیه باز شه؟؟؟

اگه زوده ک نهایت تا پنجشنبه صبر میکنم

اصن فکم باز نمیشه احساس میکنم اگه دهنم زیادی باز کنم بخیه باز شه؟؟؟اگه زوده ک نهایت تا پنجشنبه صبر م ...

خب زوده پس  بخیه رم سعی کن بیخیال شی بهترین کار همینه میدونم آزاردهنده اس

اصلا درد نداره من بخیه دندون خودم رو خودم کشیدم مال همسرم هم خودم کشیدم

اره حالا من رفتم دندون پزشکی خودش کشید ولی چیزی حس نکردم