2777
2789
عنوان

کیا تعبیر خ‌واب بلدند

94 بازدید | 15 پست

خواب دیدم پدرم با یک فاح شه ریخته رو هم 

اون خانوم آورده بود خونه و سریع رفت براش کباب خرید منم اون خانوم با سیخ زدم از بدنش خون اومد بهش نیگفتم خاک تو سرت برو کار کن پول دربیار حتی پدرمو فحش میدادم 

خانوم شورتشو کشیده بود سرش فک کنم از حموم دراومده بود و با حوله خودشو پوشونده بود 

وقتی خداوند بنده ای را دوست بدارد ، حقیقت اطرافیان او را به طریقی برایش آشکار می‌کند.

حسرت میخوردم که برا بچه های خودش آنقدر سریع نرفته چیزی بخره اون وقت چند دقیقه ای مثل باد و برق پرید کباب برا خانوم خرید 

وقتی خداوند بنده ای را دوست بدارد ، حقیقت اطرافیان او را به طریقی برایش آشکار می‌کند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خون خواب باطل می‌کنه .شیر آب باز کن بگو صدقه بده 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

خواب این خانم بسیار قدرتمند، احساسی و درونی هست و هیچ ربط مستقیمی به خیانت واقعی یا رفتار بد پدرش در بیداری نداره. این خواب تعبیر نمادین و روانی داره و نشون‌دهنده‌ی تنش‌های درونی، ارزش‌ها و احساسات سرکوب‌شده است.

بیاید با دقت تعبیر کنیم:

🔹پدر با ی زن فاحشه رابطه داشت : این تصویر :

• بی‌اعتمادی،
  • دیدن یک شخصیت مهم زندگی (مثل پدر یا اقتدار) در حال انجام کاری زشت یا غیرمنتظره است.
  • ممکنه این زن خواب‌بین احساس کنه که شخص مهمی (نه الزاماً پدرش) در زندگی‌اش، او را ناامید یا شرمنده کرده.

🔹پدر سریع برای آن زن کباب خرید:  کباب = نماد لذت، توجه و صرف هزینه برای کسی.

• نشان می‌دهد که خواب‌بین احساس می‌کند کسی که باید از او حمایت کند (مثلاً پدر یا مردی در زندگی‌اش)، توجه و انرژی‌اش را ناعادلانه خرج دیگری کرده.

🔹 زدن زن با سیخ و آمدن خون: خشمی که خواب‌بین نسبت به آن زن دارد، در واقع نماد:

• خشم درونی‌اش نسبت به بی‌عدالتی، احساس قربانی شدن، حسادت یا خشم سرکوب‌شده‌ست.
  • خون نشانه‌ی آسیب احساسی و رهایی از تنش درونی است.

🔹گفتن خاک تو سرت و فحاشی: به‌وضوح نماد انفجار احساسات سرکوب‌شده است. ممکنه خواب‌بین در بیداری نتونه احساساتش رو بیان کنه، اما در خواب، اون احساسات خودش رو خالی کرده.

🔹 زن با شورت روی سر و حوله از حمام بیرون آمد : این تصویر بسیار نمادین است:

• زن برهنه یا نیمه‌برهنه: نماد بی‌پروایی، بی‌حیایی یا تهدیدی برای مرزهای اخلاقی.
  • حمام و حوله: نشانه‌ی «پاک‌سازی» یا «آشکار شدن حقیقت».
  • شاید خواب‌بین حس می‌کنه کسی که ظاهراً بی‌گناهه، در واقع «تهدیدی پنهان» در زندگی‌اش داره.

این خاب نماد خشم درونی،احساس خیانت ،نا امیدی از مرد مهمی در زندگی نه لزوما پدر و حس محافظت از مرزهای شخصی و اخلاقی خود است.

خواب بین شاید در بیداری احساس کنه کسی ارزش اورا نادیده گرفته یا ترجیح داده که توجهش را به زنی بی ارزش در نظر او بده.

• به احساسات سرکوب‌شده‌ات احترام بگذار.
  • خشم یا آزردگی‌ات نسبت به رفتار اطرافیان، حتی اگر نگفتی، خودش را در خواب نشان می‌دهد.
  • شاید زمانشه که در بیداری هم از خودت و احساست دفاع کنی، با احترام ولی با صداقت 🌙

میشه خواب منم تعبیر کنین؟

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

دوستم خواب دیده از آسمون خون می‌باره تعبیرش چیه؟

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

خواب این خانم بسیار قدرتمند، احساسی و درونی هست و هیچ ربط مستقیمی به خیانت واقعی یا رفتار بد پدرش در ...

احسنت بر شما 

دقیقا پدرمادرم چهار ساله منو از خونشون بیرون کردند حتی به دروغ مدرک درست کردند که اونا منو بیرون نکردند و من ازشون ارث خواستم ندادند برا همین خونشون نمیرم 

چند روزیه قراار برم با یکی از فامیلا برن خونشون و دستشونو رو کنم 

به نظرتون یه نفر خواب ببینه کراشش با یکی دیگه ازدواج کرده چه معنی داره؟

اول برتایم خواب بستگی داره بعدم ضمیر ناخودآگاه 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

خواب این خانم بسیار قدرتمند، احساسی و درونی هست و هیچ ربط مستقیمی به خیانت واقعی یا رفتار بد پدرش در ...

سلام عزیزم شما خواب منو خیلی خوب تعبیر کردید باز امشب خواب دیدم میشه لطف کنید این خوابم تعبیر کنید 

خواب دیدم یه چایی مثل باغ بود چندین مار بزرگ اونجا بود چند تا از فامیلامون هم بودند دو تا از مارهای دراز هم بودند خیلی نزدیک هم بودند انگار چسبیده بودند به هم 

من یه پامو گذاشتم روی سرشون و اون یکی پامو گذاشتم روی دمشون که نتوانند تکون بخورند بعد قشنگ زیر پام لهشون کردن و کشتمشون

رنگ مارها هم دقیق یادم نیست ولی عین هم بودند و فک کنم بنفش بودند 

پیشاپیش ممنونم از شما

منم خواب دیدم نتانیاهو ۷۰۰ میلیون بهم پول داد تعبیرش چیه ؟ بعدش خیلی راحت اون پول هیچی ازش برام نموند هیچ استفاده ای نکردم 😂😂😂🤣

میشه برای شادی روح سردارای عزیز و  ارزشمندمون ک توی جنگ اخیر شهید شدن ۵  تا صلوات بفرستی لطفا 💖...وَٱصۡبِرۡ وَمَا صَبۡرُكَ إِلَّا بِٱللَّهِۚ وَلَا تَحۡزَنۡ عَلَيۡهِمۡ وَلَا تَكُ فِي ضَيۡقࣲ مِّمَّا يَمۡكُرُونَ إِنَّ ٱللَّهَ مَعَ ٱلَّذِينَ ٱتَّقَواْ وَّٱلَّذِينَ هُم مُّحۡسِنُونَ128. 

سلام عزیزم شما خواب منو خیلی خوب تعبیر کردید باز امشب خواب دیدم میشه لطف کنید این خوابم تعبیر کنید خ ...

این خواب خیلی پرمعناست و پیام‌های عمیقی توی لایه‌های ناخودآگاه داره. من با تمرکز کامل روی نیت تعبیر این خواب، برای دوستت کارت تارو ت کشیدم. سپس خوابو هم از جنبه نمادین و هم با انرژی کارت‌ها برات تعبیر می‌کنم، با دقت و صداقت کامل:

🔮 کارت‌هایی که اومدن:

1. The Devil (شیطان) – وارونه
  2. Strength (نیرو)
  3. The Tower (برج)

باغ و مارها : باغ نشونه دنیای روابط، محیط خانوادگی یا اجتماعیه. مارها اغلب نماد دشمنی‌های پنهان، حسادت‌ها، خیانت یا انرژی‌های سمی هستن. اینکه چندین مار بزرگ در خواب دیده شده یعنی دوستت در زندگی‌اش با چند نفر یا چند موقعیت خطرناک یا پرتنش روبروست که ممکنه از اونها خبر داشته باشه یا نه.

دو مار چسبیده به هم : این یعنی دو نفر متحد یا دوتا نیروی متحد شده که ممکنه علیه او یا خانواده‌اش دست به کاری زده باشن. احتمال قوی داره این دو نفر از اقوام یا نزدیکان باشن چون گفته چند تا از فامیلاش هم اونجا بودن.

گذاشتن پا روی سر و دم مارها :یعنی کنترل کامل روی دشمنان پنهان یا تهدیدها. خواب داره نشون می‌ده دوستت توانسته با قدرت درونی یا دعا یا لطف خدا، یک خطر جدی یا حسادت قوی رو کاملاً خنثی کنه و افرادی که پشت‌پرده می‌خواستن براش دردسر درست کنن، دیگه قدرتی ندارن.

رنگ بنفش: رنگ بنفش در خواب معمولاً نشونه قدرت معنوی، اسرار، و گاهی حسادت مخفی در لباس احترامه. احتمالاً اون دو نفر در ظاهر مهربون یا محترم بودن ولی نقشه و نیت خوبی نداشتن.

تعبیر نهایی: این کارت نشون می‌ده دوستت از یک وابستگی یا خطر مخفی آزاد شده. ممکنه کسی سعی در کنترلش یا فریبش داشته اما دیگه اون قدرت از بین رفته. ۸۵ ٪

دوستت روح قوی، شهود قوی و حمایت الهی داره. داره از درون بر خودش و شرایطش غلبه می‌کنه. پیروزی‌ای در راهشه که خودش با صبر و اراده ساخته.۹۰٪

این کارت هشدار می‌ده که یک شوک یا افشاگری پشت پرده در خانواده یا اطرافیانش در راهه که باعث می‌شه نقاب از چهره یکی یا دو نفر بیفته. اون مارها احتمالاً نماد این افشاگری هستن که دوستت پیشاپیش با شهود یا دعاش دفع کرده.۷۵٪

نتیحه نهایی: 

با توجه به تار وت و تعبیر دقیق خواب: دوستت توانیته با قدرت درونی،دعا یا حمایت الهی ،دو دشمن یا حسادت ویشه خطرناک رو شکست بده.این خاب بشارت پیروزی ،حفاظت روحی و افشای نیت های پنهان اطرافشه .خابش از سنت خدا اونده که بگه: قدرت درونت از شر قویتره،و هیچ شیطنتی نمیتونه بهت غلبه کنه .