2777
2789

منو همسرم جدا شدین 

پسرم با منه

خیلی میترسم از آینده که نکنه بره دنبال کارهای ناجور چون پدر بالای سرش نیست 

بهرحال ممکنه بچه ای که پدر و مادر هم بالا سرش باشه خوب بار نیاد 

ولی تنهایی بچه بزرگ کردن خیلی سخته 

چیکار کنم پسرم با تربیت باشه دنبال کارهای ناجور نره 

میشه راهنمایی م کنید؟

من خودم مجردم ولی به نظرم بچه چه دختر چه پسر باید تحت کنترل هر دو والد باشه یعنی سعی کن از پدرش بد نگی بزاری باهاش دوست باشه اتفاقا گاهی اخم و تشر پدر براش بهتر از محبت مادر هست 

لوس بارش نیار اگه پدرش کار اداری نیست کنار پدر، دایی یا عمو کار کنه و خوب و بد جامعه رو یاد بگیره 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
من خودم مجردم ولی به نظرم بچه چه دختر چه پسر باید تحت کنترل هر دو والد باشه یعنی سعی کن از پدرش بد ن ...

ممنون عزیزم 

باباش منو طلاق داده و اگه تاپیک هامو ببینی میفهمی پسرم از باباش دل خوشی نداره مثلاً کارهایی می‌کنه که پسرم دوست ندارم حتی اگه منم با شوهرم بگم این حرف و نزن گوش نمیکنه واقعا تنهام نمی‌دونم چیکار کنم از آینده خیلی میترسم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم باباش منو طلاق داده و اگه تاپیک هامو ببینی میفهمی پسرم از باباش دل خوشی نداره مثلاً کاره ...

ببین میتونی مشاور خوب براش پیدا کنی 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
عزیزم ما جدا شدیم

میدونم 

منظور من این بود بعد از جدایی بازم بچه فقط تک والد نشه 

منظورت برای پسرم مشاوره پیدا کنم؟

برای هر دو برای گذر از بحران 

برای هر دو برای گذر از بحران

شوهرم اصلا حرف گوش. نمیکنه مثلاً بهش گفتم بچه رو خونه ی وکیل ت نبر بازم داره می‌بره 

می‌بره اونجا مثلاً من به شوهرم پیام دادم گفتم من از نظر مالی اوکی نیستم اگه میتونی پسرمونو خودت نگه داره با بچه رفته خونه ی وکیل پیش بچه گفته اگه بچه رو بده به من دیگه نمیزارم مادرش ببینه یا مادرش حتما باید با آژانس بیاد بچه رو ببره اصلا به اون چه ربطی داره من با چی میام 

پسرم اینارو شنیده میگه مامان منو به بابا ندیا اون نمیزارم تورو ببینم در صورتی که چنین حقی نداره

چند سالشه ؟

اول اینو بدون هر لحظه ممکنه بره پیش باباش پس اماده باش

و بزرگ بشه ازدواج میکنه و میره دنبال زندگیش

پس اول اولویتت ازدواج خودت باشه و بعدش لوس بارش نیار تو کنیزش نیسی مادرشی کیفشو اماده نکن و بذار خودش حمل کنه و مسئولیت بهش بده

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

۷ سالشه شما روانشناسی خوندی؟

نه عزیزم روانشناسی نخوندم اگه میخوای نظر بدم

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

نه عزیزم روانشناسی نخوندم اگه میخوای نظر بدم

شوهرم گفته اگه من بچه رو بدم بهش میخواد براش پرستار بگیره 

پسرم میگه مامان میگه اگه منو بدی بهش میگه نمیزارم بهش زنگ بزنه یا باید خودش آژانس بگیره با آژانس بیای نمیزارم با مترو منو ببر یا با اتوبوس آخه شهرمون تقریبا یک ساعت فاصله ست 

مگه میتونه یک همچین کاری کنه؟

اگه پسرمو بدم بهش می‌دونم پسرم ناراحتیه روحی روانی میگیره پیشش از دوریه من

من مجبورم پسرمو بیارم پیش خودم در صورتی که اوضاع مالی خوبی ندارم 

بخاطر دل بچه م

قصد ازدواج ندارم

می‌خوام برای پسرم هم پدر باشم هم مادر 

شوهرم نامرد دراومد 

عزیزم نمیدونی با چه ترفند و حقه ای منو طلاق داد

شوهرم گفته اگه من بچه رو بدم بهش میخواد براش پرستار بگیره پسرم میگه مامان میگه اگه منو بدی بهش میگه ...

خونه چی ؟

درامد ؟

سن خودت ؟