2777
2789
عنوان

قطع فوری شیر دهی

123 بازدید | 15 پست

سلام مامانا ، الان نزدیک ۱۷ ، ۱۸ ساعته ک ب دخترم شیر نمیدم ، خیلی بم وابسته بود ، همش میترسیدم از این پروسه قطع کردن شیر ،تا الان ک ۲ سالو ۱۷ روزشه کشش دادم ، خلاصه دیرپز موقعیتشو جور کردم ، همش روزی چند بار شیر میخورد شباهم همینطور ، از ی سینمم شیر می‌ومد،  الان میخوام بدونم چقد دیگه طول میکشه شیر قطع شه ، خیلی اذیت کننده س ؟! فلن ک سینم پر شیر شده ولی ب حد ورم کردن آنچنانی نرسیده ، هر توصیه ای ک ب دردم بخوره بگید لطفا ، تجربتون از این روند پروسه و ..‌ هر چی ک لازمه 

در جهانم همه تصویر خداوندی توست / آنچه تحویل نمودی همه از سنجش توست     

من خواهر زادم به تازگی دو هفته است که قطع کرده خیلی عذاب میکشید خواهرم سر جیجی هاش چسب زد چسب برق میگفت اوف شده نشونش میداد دیگه نتونست بخوره

شب ها الانم اذیت میکنه هی پامیشه آب بده آب بده 

خیلی سخته انشاالله زود تموم بشه باید فقط سرگرمش کنی ببری بیرون پارک این برا خودش

برا خودتم تحریک نباید کنی دست نزن اصلا بهش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو زیر دوشابسرد بگیر رو سینتخودت و شوهرتم سینتو فعلا تحریک نکنید تا خشک بشه

یعنی ماساژ ندم اصلا ؟ فک کردم ماساژ بدم ک شیر گوله نشه بمونه همونجا خشک شه !!! 🤔تو حالت دراز کش ب سمت بالا ماساژ دادم یکم 

من خواهر زادم به تازگی دو هفته است که قطع کرده خیلی عذاب میکشید خواهرم سر جیجی هاش چسب زد چسب برق می ...

اون ی طرف، مشکل  بچه رو ی جوری حل میکنم ، میخواستم بدونم خودم قراره چ پروسه ای طی کنم تا خشک بشه ، هعی🥲

ماساژ میدی مگه شیر نمیاد؟خب ندهزیر دوش ابسرد یخورده حالت دوران ساعتماساژ بده

از خواب بیدار شدم یکم لباسم خیس بود ،ولی اینجور نبود ک  با ماساژم شیر بزنه بیرون