2777
2789
عنوان

تعبیر خواب کی بلده

143 بازدید | 17 پست

من دختر مجردم ، خواب دیدم از دو تا نوزاد مراقبت می کنم و بغلشون می کنم ، بچه ها برای یه آقایی بود به من سپرد و رفت ، برای یکی جا بچه صورتی گذاشتم و قنداقش کردم ، برای یکی دیگه آبی، یه زنداییم  که در ارتباط نیستیم تو خواب بود میگفت جا بچه چقدر قشنگه، بعد انگار دوره جنگ بود و تک و توک صدا انفجار میومد ولی من ترسی نداشتم و از بچه ها مراقبت می کردم، تعبیرش چیه

بچه نماد شروع جدیده حالا بازم متفاوته احتمالا تو ذهنت قصد داری ی چیزی رو درس کنی 

فقط 36 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه دعا کنید به خواستم برسم؟😌🦋 (تیکر من‌ تیکربارداری نیست...)

واااای از جنگ نگو که حالم بد میشه

بدترین بارداری که میشد رو تجربه کردم😔

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزن هوش مصنوعی دقیق برات میاره 

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

نوزاد در خواب معمولاً نماد شروع تازه، مسئولیت جدید یا بخشی از شخصیت خودت هست که نیاز به مراقبت و رشد داره. اینکه دو نوزاد در خواب دیدی، ممکنه نشان‌دهنده‌ی دو مسئولیت یا دو بخش متفاوت از زندگی‌ات باشه که در حال رسیدگی به آن‌ها هستی.

این نوزادها برای مردی بودن که به تو سپرده، می‌تونه نشان بده که شخصی (واقعی یا نمادین) مسئولیت یا امانتی رو به تو سپرده یا تو حس می‌کنی بار مسئولیت چیزی که مال تو نیست ولی بهت واگذار شده، روی دوشته.

جنگ در خواب می‌تونه نماد بحران‌های بیرونی یا درونی باشه. اینکه صداهای انفجار هست ولی تو نمی‌ترسی، یعنی در برابر مشکلات یا استرس‌های زندگی مقاوم شدی و همچنان روی مسئولیت‌هات (نوزادها) تمرکز داری

رنگ‌ها در خواب بسیار مهم هستن:

صورتی: نماد عشق، لطافت، احساسات زنانه.

آبی: نماد آرامش، منطق، محافظت و گاهی مردانگی.

تو این خواب، به نظر می‌رسه یکی از نوزادها نماینده‌ی بعد احساسی‌تر و لطیف‌ترت هست (صورتی) و یکی دیگه نماینده‌ی بعد منطقی‌تر یا حتی درون مردانه‌ات (آبی). ممکنه در واقعیت بین احساسات و منطق در حال متعادل کردن باشی یا هر دو بُعد رو رشد می‌دی

در حال حاضر یا آینده‌ی نزدیک، درگیر یک یا چند مسئولیت مهم و احساسی/فکری می‌شی.

تو در حال رشد بخش‌های متفاوتی از وجودت هستی (مثلاً مادرانه، منطقی، مراقب).

با وجود مشکلات یا فشارهای بیرونی (مثل جنگ در خواب)، تمرکز و آرامشت رو حفظ می‌کنی.

دیگران ممکنه متوجه موفقیت یا زیبایی مسیرت بشن، حتی اگر حمایت نکنن.