2777
2789

تا چند سال پیش خونمون همونطوری بود ک من میخواستم چون مامانم میرفت سرکار و هیچ کس خونه نبود فقط خواهرم و مادربزرگم بودیم ولی یه سری اتفاقا افتاد مامانم ی سال نرف سرکار و بعدشم ی اتفاقای دیگ.. 

بخاطر همینا خونه نظمش بهم خورد و منم دیگه کاری به کارای خونه نداشتم مثل قبل حرص نمیخوردم ولی الان چون مستاجر هستیم باید بریم ی خونه دیگه 

اون خونه هم ک میریم زیاد شیک نیس.. از اونجایی ک ما مبل و تخت خواب و اینا رو فروختیم واقعا تو اون خونه افسرده میشم چون خونه اش قدیمیه 

کسی بوده شرایطش مثل ما؟؟ 

حالا مامانم براش مهم نیس واقعا هر طور باشه اصن مثل پیرزنا رفتار میکنه بزووور باید خوب نگه دارم خونه رو..همش میگه ما مبل برا چیمونه فلان حتی ظرف درست حسابی هم نداریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا مبل و تخت را چرا فروختین.. سخته رختخواب پهن کردن

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
اخه چندبار بخاطر اوضاع خونمون افسردگی گرفتم بدم میاد شکلش اینطوری باشه دلم یه خونه شیک و باکلاس میخو ...

خب عزیزم وسع پدر مادرت در همین حده دیگه.. بیشتر توانشو ندارن

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
بابام و مامانم مخالفن میگن ما همش باید جا به جا کنیم اینا چیزای اضافه است😐

حرص نخور چندسال دیگه میری تو خونه ی خودت قشنگ ترین دکور رو میچینی❤️ ما چندوقت پیش ی مهمون مهم داشتیم اما مثل شما چون تو جابجایی بودیم وسایلمونو فروخته بودیم خیلی ناراحت بودیم بیا تاپیکم که نوشتم  مهمون رو دروایسی دار رو بخون(اگه اشتباه نکنم اسمش همین بود)

زندگی من آن چیزی است که برایش میجنگم🗽

اخه چندبار بخاطر اوضاع خونمون افسردگی گرفتم بدم میاد شکلش اینطوری باشه دلم یه خونه شیک و باکلاس میخو ...

فعلا تحمل کن تا ایشالا ازدواج کنی،هرچند خوته زندگیه خانواده تو ازدواجم خیلی تاثیر داره مردم عقلشون به چشمشونه

فعلا تحمل کن تا ایشالا ازدواج کنی،هرچند خوته زندگیه خانواده تو ازدواجم خیلی تاثیر داره مردم عقلشون ب ...

وای دییقا مشکل اینم هست 

حالا یکی خواست بیاد خواستگاری بگم چی بهشون ک خونمون قدیممیه؟؟؟