2777
2789
عنوان

ماجرای خیانت شوهرم

488 بازدید | 29 پست

تاپیک زدم و گفتم جریانو بهتون خلاصه شوهرم گفت بخدا در حد سلام و علیک بوده بهش گفتم دیگه متاهل شدم و بلاکش کردم و تموم شد کلی پیشم گریه کرد و ازم معذرت خاست 

چیکار کنم ببخشمش پیامهاشون هم خوندم درحد چیکارا میکنی و چخبر و اینا بوده که از سمت خانومه بوده ولی اینکه شوهرم اومده جوابش رو داده واقعا زورم میاد ببخشم 

نظرتون مهمه با دلیل بهم بگین چی کنم ببخشم یا فازمو ادامه بدم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی با اجازه ات منم یه سوال بپرسم؟

به کم طولانیه ولی از قبل تایپ کردم خواهش میکنم همه بخونین و جوابمو بدین

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

اسی با اجازه ات منم یه سوال بپرسم؟به کم طولانیه ولی از قبل تایپ کردم خواهش میکنم همه بخونین و جوابمو ...

داستان از این قراره که ما و عروسمون رابطه خیلی خوبی داشتیم ده ساله که ازدواج کرده و سنشم کم بود اما واقعا صبور و مهربون بود داداشم خیلی زود عصبی میشد و همیشه به هرطریقی اذیتش میکرد  و باهاش قهر میکرد اما این صبوری میکرد و خیلی احترام مارو داشت.تا پارسال که داداشم بهش گفته بود حق نداری با خانواده ات رفت و آمد کنی.هشت ماه این بنده خدا با خانواده اش رفت و آمد نداشت گوشیشم داداشم گرفته بود همش به ما می‌گفت با شوهرش حرف بزنیم و ما هم راستش از داداشم میتزسیدیم و چند دفعه گفتیم داداشم به حرفمون گوش نداد تا اینکه داداشم به خواهرش تهمت هرزگی میزنه.و می‌ره دم خونشون کلی داد و بیداد و آبروریزی راه میندازه خواعرشم میگه هرچی به من میگی خواهر خودته و لیاقت خواهرمو نداری و خلاصه هرچی این می‌گفته اونم جواب می‌داده.بعد داداشم میاد به اون یکی داداشم میگه و اون داداشم زن داداشم و می‌بره خونه پدرش می‌ذاره و میاد متاسفانه کسی خونه نبوده و اون با بچه هایش تو کوچه میمونه موقع افطار😔گوشیم نداشته زنگ بزنه به کسی.وقتی می‌ره پیش مامانش با گوشی مامانش زنگ میزنه به مادرم و میگه تا حالا سکوت کردم از این به بعد می‌دونم چکار کنم و به اون خونه بر نمی‌کردم تا پسرت آدم بشه بچهاشم بیاد ببره(چون داداشام گفتن بچها رو میخان) خلاصه با مامانم تند حرف میزنه و کمی بی احترامی می‌کنه مامانم گوشیو روش قطع می‌کنه اونم با خواهر و مادرش میان خونه داداش بزرگم که مامانم اونجا بوده(برا اینکه به خانواده ام بگن که ما بهتون فوش ندادیم پسرتون هرچی گفته ماهم گفتیم)همین که میان همین داداشم که زن داداشم و برده خونه پدرش مادرمو برمیدارد می‌ره و نمیذاره با اونا بشینه و...بنظرتون حق با کیه؟ما یا زن داداشم؟

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

داستان از این قراره که ما و عروسمون رابطه خیلی خوبی داشتیم ده ساله که ازدواج کرده و سنشم کم بود اما ...

ببخشید شمایی وجود نداره 

مسئله بین برادر و زن برادر شماست که من بین این دوتا به زن داداشتون حق میدم 

عملا خونشو کرده بوده تو شیشه 

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️

بیچاره زنداداشت

پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

سلام چرا فکر میکنید ما میتونیم حق بدیم ما آدمای معمولی هستیم با تعریف هم صرفا نمیشه گفت پلی هر دپ طرف اشتباهاتی داشتن 

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
ببخشید شمایی وجود نداره مسئله بین برادر و زن برادر شماست که من بین این دوتا به زن داداشتون حق میدم ع ...

خوب وقتی خانواده هارو دقاطی دعوتشون کردن نمیشه که بیخیال باشیم

داستان از این قراره که ما و عروسمون رابطه خیلی خوبی داشتیم ده ساله که ازدواج کرده و سنشم کم بود اما ...

داداشت کلا به خاطر همین مورد اخلاقی خواهرش نمیخواست زنش بره خونشون؟ بنظرم مقصر که اگه مادرت قبلا هم اهل دخالت نبوده نمیشه ازش انتظار داشت و بگیم مقصره الان داداشت پشیمونه؟ 

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست ، شبیه دندان پزشک ها که انقد دستمزد بالایی میگیرن که نصف مردم ایران هزینه درست کردن دندون ندارن طبق نظرسنجی 

عزیزم با احترام....بنظرم صددرصد برادرای شما مقصر بودن،زنداداشتون و خانواده ش کاملا حق دارن.گیریم که دور از جون خواهرش هرزه باشه،به برادر شما ربطی نداشته که بخواد بره دم خونشون داد و بیداد کنه که اونا هم بخوان متقابلاً بی احترامی کنن،،،مخصوصا بعد هشت ماه قهر،یهویی بلند شده رفته دم خونشون ..برادرتون که در حالت عادی هم نمی‌داشت زنش با خانواده ش در تماس باشه نهایتش اگه واقعا به خواهرزنم شک داشت از حالا به بعدشم نمیذاشت بره و بیاد

بنظر من ادم با کسی که نمیشناسه یهویی پیام نمیده چیکار میکنی ولی اگه میخوای مدرک دستت بیاد تظاهر کن بهش اعتماد داری و بخشیدی 

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست ، شبیه دندان پزشک ها که انقد دستمزد بالایی میگیرن که نصف مردم ایران هزینه درست کردن دندون ندارن طبق نظرسنجی 

داداشت کلا به خاطر همین مورد اخلاقی خواهرش نمیخواست زنش بره خونشون؟ بنظرم مقصر که اگه مادرت قبلا هم ...

نه بابا پشیمون نیست و هنوزم به خواهر زنش تهمت میزنه قبلا نمی‌گفت و بهانه های مختلف میآورد دیگه آخرش این بهانه رو آورد اونام فامیلمونم میدونیم همچین آدمایی نیستن.مادرم و عروسم خیلی با هم خوب بودن واقعاً رابطشون مثل مادر و دختر بود ولی با کارای داداشم از هم دور شدن و مادرم الان فقط پشت داداشمه