2777
2789
عنوان

خانوماکسی اینجابرای ریزش موقرص جلوگیری ریخته توشامپوش

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 32 پست
بروایشالله جواب بگیریشامپوضدشوره چی میزنی اصلا میزنی اگه اره چه مارکی

نه فقط و فقط رزماری و سیر پرژک میفته به موهام

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عکسشو گذاشتم نمیاد اسمشو بلد نیستم چند تا دوز با هم شد محدود 400 هزار تمن دکتر نوشت مو هام ريزش ندار ...

اگر تونستی فردا بزار یا اسمشو تایپ کن ،منم ریزش دارم به حدی که مجبور شدم موهای خیلی بلندم کوتاه کردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر تونستی فردا بزار یا اسمشو تایپ کن ،منم ریزش دارم به حدی که مجبور شدم موهای خیلی بلندم کوتاه کردم

من دوتا شقیقه موهام صاف صاف شده بود الان پر پر شده اما خب چون موهای خودم بلنده اونا چون تازه رشد کرده کوتاهه مامانم گفت عیبی نداره همین که کچل نشدی صلوات بفرس🤣🤣

ن عکسشو میزارم حتما تگت میکنم بعد شما خودتون تحقیق کنید که چند تا دوز بزنین من دکتر برام نوشت هر هفته میزدم 

نگا اسمشو نمیدونم عکسشو گذاشتم نمیاد فردا باز میزارم تگتون میکنم

منم موهام ریزش داره خیلی وقته ،ریشه ی موهام سسته متاسفانه و جنس موهام نازکه ،من آمپول بیوتین دکیپانتنول ۳ تاشو زدم ول کردم تاثیری نداش برام 

منم موهام ریزش داره خیلی وقته ،ریشه ی موهام سسته متاسفانه و جنس موهام نازکه ،من آمپول بیوتین دکیپانت ...

حالا اسمشو من نمیدونم ولی من که زدم الان موهام حتی یه تار نخ داخل شونه یا دست میکشم نمیاد البته اینم بگم از حموم میام آب موهامو میگیرم روغن میزنم با ساقه هام که آبرسانی بشه 

اما آمپول ریزش منو برد و موهام داره کامل در میاد 

حالا اسمشو من نمیدونم ولی من که زدم الان موهام حتی یه تار نخ داخل شونه یا دست میکشم نمیاد البته اینم ...

بببخشین چه روغنی میزنین به ساقه ها؟ و اینکه تا چند روز یا ساعت مجاز هست روی موها بمونه؟ آخه من موهام چربه ظرف کمتر از دو روز ،