2777
2789
عنوان

بنظرتون برم چه رشته ای

162 بازدید | 20 پست

من دو ساله پشتم و نخوندم و می‌خوام فرهنگیان قبول شم ،از طرفی از نظر روحی نمیتونم پشت بمونم و بقیه هم خیلی حرف میزنن گفتم برم دانشگاه در کنارش بخونم ولی دیدم هزینه انصراف شده ۸۵ میلیون مامانم میگه برو آموزشگاه فنی حرفه ای یه چیزی یاد بگیر در کنارش بخونم نظر شما چیه راه دیگه ای هست؟

یه راهی که هم من تو خونه نمونم افسرده شم و هم جواب مردم رو بدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تجربی یا انسانی 

ترازت چند شده 

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo / و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی و آهنگ های المانی 😮💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂بخندید کتاب بخونید و خوب باشید تا به آرامش برسید🌱♥️.

هزینشو ندارم متاسفانه همه رشته های تجربی گرون

رشته های تجربی که عریزم با آزمونه 

ولی چیزایی دیگه هم میتونی بری

مثل حقوق، آموزش ابتدایی، علوم تربیتی,میکروبیولوژی و....

بدون آزمون

🥲بعد از دو سال و نیم منو تنها گذاشت.

تجربی معدلم ۱۷ شد تراز کنکور ۷۰۰۰

احتمالا میاری معلمی. 

برو خیلی‌ بهتر از پشت موندنه

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo / و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی و آهنگ های المانی 😮💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂بخندید کتاب بخونید و خوب باشید تا به آرامش برسید🌱♥️.

یعنی با سوابق تحصیلی همه قبولن.

البته دانشگاه آزاد رو دارم‌میگم 

اینایی که گفتم به علاوه کلی رشته دیگه رو میتونی بری 

با سوابق تحصیلی 

🥲بعد از دو سال و نیم منو تنها گذاشت.