2777
2789

سلام

من عاشق ساخت و سازم خلاقیت و ابتکار توی عمل رو خیلی دوست دارم. دلیل اینکه میخواستم مهندس بشم این بود که نقشه بکشم طراحی کنم بسازم خلاقیت به خرج بدم اختراع کنم

یبار یادمه برای ساخت پاراگلایدر چندتا کورس شرکت کردم و واقعا به هوافضا علاقه مند شدم

ولی خب این بازار کار نداره تو ایران.بخوای هم بری تو سازمان فضایی ایران عمرت هدر میره چون خیلی خیلی زیر سطح متوسطن 

بنظرتون با این تفاسیر مکانیک برام خوبه؟از مطالعه درباره سیالات هم خیلی خوشم میاد 

شنیدم درس های مشترک مکانیک و هوافضا زیاده

کامپیوتر رو همه میگن برو تو که امیر کبیر یا تهران و شهید بهشتی میاری ولی واقعا خوشم نمیاد. خوشم نمیاد اصلا خوشم نمیاد.

یبار تلاش کردم با جادی برنامه نویسی رو شروع کنم. جلسه های اول گذاشتم کنار. حالم بهم میخوره آخه چرا به خاطر بازار کار برم رشته ای که نمیتونم تحملش کنم

اصلا من الان ۱۰ ساله دست به کامپیوتر نزدم. اهل گیم هم نبودم که به عشق اون بزنم تو کار کد زدن و اپ ساختن. 

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

خب الان سوالت چیه

خب همون مکانیک رو بخون

همسرم ارشد مکانیک جامدات هست

تو دانشگاهه

اطرافش پر از دکتر و ارشد مکانیکه

تقریبا تو ایران در حد همون تئوریه

مگه قصد مهاجرت داشته باشی عملی شه

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم
خب الان سوالت چیهخب همون مکانیک رو بخونهمسرم ارشد مکانیک جامدات هستتو دانشگاههاطرافش پر از دکتر و ار ...

میدونم

تو ایران همه چی تئوریه 

کامپیوتر هم تئوریه 

دلم نمیخواد فقط به دانشگاه بسنده کنم

میخوام اختراع کنم و خودم بسازم

به خاطر یه دلیلی نمیشه مهاجرت کنم. میخوام یه کار بزرگ انجام بدم که با استفاده از اون بتونم رو این سرپوش بذارم و مهاجرت کنم

برای کامپیوتر میگن خودت باید برنامه نویسی رو یاد بگیری

برای مکانیک چیکار میشه کرد؟

استاد من مکانیک سیالات خونده بود

خیلی آدم با سوادی بود واقعا دلم میخواد آیندم همچین چیزی باشه و اونو الگو قرار بدم

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میدونمتو ایران همه چی تئوریه کامپیوتر هم تئوریه دلم نمیخواد فقط به دانشگاه بسنده کنممیخوام اختراع کن ...

ببین یکی از همکارهای شوهرم

که جز یک درصد دانشمند برتر هم شد

انقد مقاله داشت

چیز شاخی نیست

همه ش تئوریه

ولی دوست ش برای دکترا رفت کانادا با پایان نامه ش کلی جایزه گرفت و ترکوند

تو ایران اختراع ثبت شده هم داشته باشی چیز شاخی نمیشی

(خانم دوست همسرم ثبت اختراع هم داره)

الان خونه داره

ببین یکی از همکارهای شوهرمکه جز یک درصد دانشمند برتر هم شدانقد مقاله داشتچیز شاخی نیستهمه ش تئوریهول ...

وای

پس چیکار کنم

آخه برادر یکی از دوستام که پزشکی خونده دوران تحصیل یه ثبت اختراع کرد 

دوستم میگفت از ۳ جا براش دعوت نامه اومده

و ایشون هم میلی نداشت بره چون میخواست تخصص رو هم ایران بگیره

وایپس چیکار کنمآخه برادر یکی از دوستام که پزشکی خونده دوران تحصیل یه ثبت اختراع کرد دوستم میگفت از ۳ ...

ببین شرایط خیلی فرق کرده

مخصوصا به خاطر اتفاقات اخیر

همین همکار شوهرم پست دکتر کانادا جور شده بود براش

۲/۵میلیارد تمکن مالی گذاشت بازم ویزاس ریجکت شد

ما هم خودمون به خاطر این شرایط گیر کردیم

الان همسرم همه چیزش رو آماده کرده برای پذیرش تحصیلی حتی جواب ایمیلش رو هم نمیدن

دوستش گفت به خاطر گرفتن ویزاس سخت شده

فاند استادا از بین میره

تو فعلا تو رشته ای که علاقه داری درس ت رو بخون

خدا برزگه تا ببینی چی میشه

وایپس چیکار کنمآخه برادر یکی از دوستام که پزشکی خونده دوران تحصیل یه ثبت اختراع کرد دوستم میگفت از ۳ ...

ولی رشته های پزشکی و پرستاری

فیزیوتراپی

راحت ویزای کاری میگیرن

تا مهندسی