2777
2789
نه عشقم من خودم حافظ زیاد میخونم ولی ادبیات انگلیسی واسم سخته

عه‌ چه جذاب(:

می دونی من بد درگیرشم...درگیر هنر و فلسفه شدم:((

همه ی علاقم به ادبیات جهان و خارج از کشور ،از کتاب های آنه شرلی شروع شد ‌....بعدش شرلوک هولمز:(((

عه‌ چه جذاب(:می دونی من بد درگیرشم...درگیر هنر و فلسفه شدم:((همه ی علاقم به ادبیات جهان و خارج از کش ...

چه خوب ،ادامه بده عزیزم ،کنارش اگه نوازندگی هم شروع کنی عالی میشه ،ولی شعر و هنر آدم رو خیلی لطیف میکنه ، مواظب باش آدما آسیب به روحیت نزنن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چه خوب ،ادامه بده عزیزم ،کنارش اگه نوازندگی هم شروع کنی عالی میشه ،ولی شعر و هنر آدم رو خیلی لطیف می ...

مرسیی(:

اتفاقا می خونم امسال از ریاضی برم مهندسی معماری سر همین(:: اگه بزنه و دانشکده هنر تهران قبول بشم،به تمامی دانشجوهاشون اجازه ی نواختن ساز های دانشگاه مثل پیانو رو میدم:)))))وای خدای من!تصورشم قشنگه ولی من فقط دو سال پول عیدی رو جمع کردم و هفت ساله گیتار دارم

چه خوب ،ادامه بده عزیزم ،کنارش اگه نوازندگی هم شروع کنی عالی میشه ،ولی شعر و هنر آدم رو خیلی لطیف می ...

آره لطیف کرد...احساسم بر منطقه غلبه کرد...الآنم یه آدم حساس،زودرنج،درونگرا و دیوانه ام(:

فقط یه مثلث دوستی داشتم که همونم دوستام با هم اوکی شدن و گفتن بیاید دیگه دوستی مونو سه نفره نکنیم اونم دقیقا شبیه که با هم بودن...الان یکی دو هفته هست کشیدم بیرون ازشون و توی خلوتم می نویسم و گاها گریه(:

مرسیی(:اتفاقا می خونم امسال از ریاضی برم مهندسی معماری سر همین(:: اگه بزنه و دانشکده هنر تهران قبول ...

اوخ خدااا چقدر خوش وایبی 

امیدوارم خیلی زود بشه 

منم از تجربی تغییر رشته دادم به مهندسی و دقیقا مثل خودت گیتار خریدم سال ۹۵ ،ولی پیانو رو فعلا نتونستم چونکه واقعا گرون بود

اوخ خدااا چقدر خوش وایبی امیدوارم خیلی زود بشه منم از تجربی تغییر رشته دادم به مهندسی و دقیقا مثل خو ...

وایییی مرسی قلبونت(؛

اووخ چه جذاب...رفتید چه مهندسی ای؟(:

آره پیانو رو تو خواب هم نمی بینم...ولی به شرافتم قسم شده جون بکنم باید معماری هنر های زیبا قبول بشم که بتونم واسه یه بارم شده بنوازمش:))))

بیا بغلم💋🥺اونا لیاقت بودنت رو نداشتن و خدا خواسته که حیف نشی باهاشون

مرسیی از بغل...بوس بهتون(:

نمی دانم...شاید نباید این قدر واضح می گفتم حرفاتون ناراحتم کرده...شاید باید آروم تر پیش می رفتم...ولی خیلی جدی باهاشون رابطه ی پنج سالم رو تموم کردم با اینکه گفتن دیدت بد بوده و حساسی(:

وایییی مرسی قلبونت(؛اووخ چه جذاب...رفتید چه مهندسی ای؟(:آره پیانو رو تو خواب هم نمی بینم...ولی به شر ...

فدات شممم 

مهندسی صنایع و سیستم 

البته که میتونی 😍❤️

من یه سری پیانو از نزدیک دیدم اونم توی آموزشگاه موسیقی بود 🥲🥺

مرسیی از بغل...بوس بهتون(:نمی دانم...شاید نباید این قدر واضح می گفتم حرفاتون ناراحتم کرده...شاید بای ...

💋💋جوجو خودت مهمی نه اونا که بابتشون خودت رو سرزنش کنی ،منم خیلی زیاد پیش اومده از دوست های صمیمیم وایب بد گرفتم و قطع ارتباط کردم

فدات شممم مهندسی صنایع و سیستم البته که میتونی 😍❤️من یه سری پیانو از نزدیک دیدم اونم توی آموزشگاه م ...

چه جذابید‌ شما(::

خیلی خوبه شنیدم صنایع ترکیب مهندسی و مدیریت هست و خیلی رشته ی خفن و آینده داریه...

امیدوارم از این احمق بودنم و بی توجهی به بازارکار اشباع معماری ضربه نخورم:)))

وای چه قشنگ... حتما یه روز نواختنش هم امتحان کنید (:

ادبیلت رشته سختیه. تحلیل تخیل و درک قوی میخواد. من عاشق شاهکارهای شکسپیر و تولستوی هستم.

خیلی عمیق و جذاب هست...می دونید قشنگیش به اینه که احساسات رو میشه با ادبیات خلق کرد(:

و منم همین طور! هر دو نویسنده بسیار درک متفاوتی از جهان اطرافشون داشتن که خوندن آثارشون باعث میشه ساعت ها به فکر فرو برم(:

چه جذابید‌ شما(::خیلی خوبه شنیدم صنایع ترکیب مهندسی و مدیریت هست و خیلی رشته ی خفن و آینده داریه...ا ...

قربونت برم توام همین طور 

تو خیلی باهوشی که صنایع رو انقدر خوب شناخت داشتی 

نههه بچه های فنی مهندسی همه خفنن ، معماری هم که خود خود هنر که اومده مهندسی رو از اون فضای سخت نجات بده 

چشم 🥺💋