maloskhanm مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 399 عنوان اگه دعاکردین لایک کنین براتون صلوات بدم 36 بازدید | 6 پست کی میشه منم لباس عروس بپوشم برام دعا کنین 1404/04/21 | 01:31 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91515 خودمم همینم بیکارم شدم تازه داره دیوانه میشم کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
maloskhanm مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 399 خودمم همینم بیکارم شدم تازه داره دیوانه میشم منم ۴ساله ک عقدم دارم روانی میشم
maloskhanm مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 399 برا من دعاکن مشکلاتم حل بشن و حالم خوب بشه💔 چشم عزیزم
دیوانه۲۲۲۲ عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 4895 منم ۴ساله ک عقدم دارم روانی میشم ایشالله بزودی عروسی کنی بعد محرم و سفر بحق پنج تن❤
maloskhanm مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 399 ایشالله بزودی عروسی کنی بعد محرم و سفر بحق پنج تن❤ ممنونم انشالله توهم مشکلاتت حل بشن