2777
2789
عنوان

وسواس در نجاست و غسل

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 83 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعام کنید از فردا تلاش می‌کنم درست بشم

انشاءالله که درست میشی.

یه بار از زن امام جمعه ی شهرمون که خودشونم طلبه بودن.پرسیدن اگه موقع غسل با خودمون بگیم وای مثلا ناخنم یا مو خیس شد یا نه.آب رد شد یا نه.چیکار کنیم؟گفتن همین که موقع غسل احساس کردین آب از واژنتون عبور کرد غسلتون صحیحه به بقیه ی جاهاش کار نداشته باشین.ساده غسل کنین و بیاین بیرون

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
انشاءالله که درست میشی.یه بار از زن امام جمعه ی شهرمون که خودشونم طلبه بودن.پرسیدن اگه موقع غسل با خ ...

این درسته

ولی ادم وسواس حتی خود خداهم بگه فلان چیز غطه یا درسته رو نمیتونه قبول کنه

وسواسی یه نوع مشکل روحیه دیگه درمانش هم فقط به خود فرد بستگی داره

این درستهولی ادم وسواس حتی خود خداهم بگه فلان چیز غطه یا درسته رو نمیتونه قبول کنهوسواسی یه نوع مشکل ...

بله دقیقا بااااید خودش بخواد که درست بشه.

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
واکثر وسواس ها هم نمیخوانچون اضطراب دارن وبا کارای وسواسی خودشونو درگیر میکنن

اگه اسی خودش نخواد از خدا دور میشه با این کاراش.انشاءالله که مشکلش حل بشه

عزیزم یه قاشق تمیز بردار بندازش کف اشپزخونه انگار مثلا فقط نیاز به اب گرفتن داره و بعد بگیرش زیر شیر ظرفشویی و با اب خالی دست بکش بهش و بشورش و بذار سر جاش بعدش به من پیام بده که کردی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

منم تو غسل و وضو وسواس دارم جوری ک دیگه نماز نمیخونم غسلم پدرم درمیاد متاهلم هستم انقد خودمو میشورم ...

عزیزم صفحه ۵ برا اسی نوشتم خواسی انجام بده

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

چشم

قربونت برم