2777
2789
عنوان

وسواس در نجاست و غسل

566 بازدید | 83 پست

سلام 

بچه ها من تو غسل کردن و نجاست اینا خیلی وسواس دارم یعنی زندگیمو نابود کرده

اگر قرار باشه غسل کنم از قبلش استرس میگیرم

کمکی راهنمایی چیزی🥲🥲🥲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلا سخت نگیر و به وسواست اعتنا نکن فقط خودتو بشور صلوات بفرست بیا بیرون حتی چک هم نکن بدنت خیسه یا خشک

برای نجاست هم تا با چشمات ندیدی هیچ کاری نکن

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

کاش حرف حالیم میشد خیلی جاها خوندم که میگه شک جایز نیست ولی انگار یه چی تو درونمه که اذیتم میکنه

خودت فقط اذیت میشی گلم 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

منو که نابود کرد تو نکن باخودت خدا هم راضی به سختی بندش نیست

درست نمیشم مجرد هم هستم 

ولی خب گاهی حس میکنم غسل جنابت بهم واجبه

هیچ وقت شوهر نمیکنم بخاطر این غسل کردن

سلام عزیزم 🌸🩷 من جند تا نمونه شبیه شما شنیده بودم🥲 بهتره بری پیش روانشناس تا کمکت کنه اونا هم همی ...

شرایطش نیستش برم پیش روان شناس وگرنه فردا اولین نفر نوبت گرفته بودم🥲❤️‍🩹

اصلا سخت نگیر و به وسواست اعتنا نکن فقط خودتو بشور صلوات بفرست بیا بیرون حتی چک هم نکن بدنت خیسه یا ...

شما اصلا در این موارد وسواس ندارید

خیلی اذیت میشم تپش قلب شدید

شرایطش نیستش برم پیش روان شناس وگرنه فردا اولین نفر نوبت گرفته بودم🥲❤️‍🩹

ای بابا 🥲 ولی لطفا هر موقع شرایطش بود مراجعه کن عزیزم 🩷 چون روی آیندت ممکنه اثر بزاره

نمونه ای که من شنیدم حتی با هسرش هم نمیتونست رابطه برقرار کنه چون استرس میگرفت 🫠☹️ 

ای بابا 🥲 ولی لطفا هر موقع شرایطش بود مراجعه کن عزیزم 🩷 چون روی آیندت ممکنه اثر بزارهنمونه ای که م ...

من اصلا شوهر نمیکنم چون منم همین مدلی ام حتی بدتر 

فقط مامانم خوشش میاد حموم اینارو میشورم نمیدونه چه دردی میکشم🙂