2777
2789
عنوان

شوهرم زورگوئه

192 بازدید | 15 پست

دیشب برای بار هزارم کتکم زد ظرف شامو برگردوند برکت خدا رو همه جا پخش کرد

صبح پاشد عادی رفتار میکرد انگار هیچی نشده

امشب قبل خوابیدن بهش گفتم من ازین رفتارت ناراحت میشم که هر کاری دلت میخواد باهام میکنی و شب میخوای صبح پا میشی یه جور رفتار میکنی انگار هیچی نشده

آخرش بازم عربده کشی کرد وبحث رو برد به بی‌راهه و گفت احساسات و نظر تو اصلا اهمیتی نداره هر چی تو دعوای دیشب بهت گفتم هم عین حقیقته دستمو میذارم روی قرآن قسم میخورم

تو دعوا هزار جور تحقیرم کرده بود و گفته بود اصلا دوسم نداره و تمام مدت تظاهر میکرده

بخدا که هیچی براش از محبت کن نذاشتم خودم و خونوادم همه جوره حمایتش کردیم علی‌رغم اینکه بااار ها هتک حرمت کرده 

شب اومد خوابید رو تخت این حرفش یادم افتاد که میگفت هر چی تو دعوا گفتم عین حقیقته

حالم بد شد بالشمو برداشتم اومدم رو مبل خوابیدم

عین خیالش نیست گرفته خوابیده

قلبم ازین همه زورگویی و انسانیت نداشتن درد میکنه

میشه دعا کنید آه مظلوم زمین نمونه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم به درد اومد 

شوهر منم توقع داره هرکاری کنه ازش ناراحت نشم میزنه فحش میده بعدش عادی رفتار کنم. منم یاد گرفتم خیلی سربه سرش نمیذارم که کار به کتک نکشه ولی حس میکنم که دوسم نداره 

شمام چیزی بهش نگو خودتو کوجیک نکن به فکر خودت باش وابسته ش نباش محلش نذار دیگه نمیتونه تخقیرت کنه

خب چرا طلاقت نمیده وقتی انقدر ازت بد میگه؟؟؟؟

عزیزم همشون همینن اگه دعوا بشه اونا  حقن ، ما نا حق ، هر 

ی اونا میگن درسته ، ما چرت وپرت ، این استدلالی که ننهاشون بهشون یاد دادن ، 

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

عزیزم همشون همینن اگه دعوا بشه اونا حقن ، ما نا حق ، هر ی اونا میگن درسته ، ما چرت وپرت ، این استدل ...

شوهر من کپی پدرشه

اون عوضی یه عمر مادرشوهرمو همینجوری آزار داده

حتی شوهرمم آزار داده

به موجود نحسه که با تمام عاااالم و آدم قهرو دعوا کرده حتی برادر خونی خودش

با اینکه شوهرمم خودش عذاب کشیده اما عین اون شده

وقتی هم میگم چرا آخه شبیهه پدرت رفتار میکنی وقتی خودت ازش آزار دیدی عصبی میشه عربده کشی میکنه بابای من هیچیش نیست ذهنیت تو غلطه تو مشکل داری و پدر من قدیسه و هیچی حق نداری دربارش بگی تو هر چی دیدی اشتباه دیدی برداشت‌هات غلطه

من به چشمای خودم دیدم که رفتارای پدرشوهرم کپی شوهرمه بااااز هم انکار میکنه!!!!

اصلا نمیتونم بفهمم چرا ازش طرفداری میکنه آخه چراااا اون زندگی خودشو مادرشو سیاه کرده

اگه دوستش نداری بدون پول طلاقتو بکیر پشیمون‌میشیاینا ادم نمیشن

اومده خورده برده زده حالا هم راحت بره؟

از تو کوچه آوردیم صاحب خونه اش کردیم کیفشو کرده بفرستیم بره سراغ پروژه بعدی یه دختر دیگه رو تیغ بزنه؟

شوهر من کپی پدرشهاون عوضی یه عمر مادرشوهرمو همینجوری آزار دادهحتی شوهرمم آزار دادهبه موجود نحسه که ب ...

شاید عقده شده براش رفتار پدرش ، زورش به پدرش نمیرسیده  یا احترام گذاشته به خاطر همین زخم خوردست ،حالا دور افتاده دستش  داره میتازونه 

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

شاید عقده شده براش رفتار پدرش ، زورش به پدرش نمیرسیده یا احترام گذاشته به خاطر همین زخم خوردست ،حال ...

آره هیچ وقت اینا زورشون به اون مرتیکه زورگو نرسیده

همیشه باهاشون بازی روانی کرده

خجالت نمیکشه تو این سن وقتی شوهرم کوچیکترین انتقادی بهش میکنه فوراً شوهرمو تهدید میکنه میگه یه کاری نکن من به همه بگم پسری به نام تو ندارم

به والله که پسر همچین آدمی بودن جز شرم و بدبختی چیزی نداره

آدم بی‌پدر باشه ولی فرزند این عوضی نباشه

چقدر از همه سواستفاده کرده و از مسئولیتاش شونه خالی کرده

آخه چرا شوهرم عقل نداره با رفتار مشابهه پدرش فقط زندگی مشترک خودشو تلخ میکنه😭😭😭