2777
2789
عنوان

این تراز تعهدی میاره

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 20 پست
من روزانه شهرستانی که دور نباشهخوابگاه سخته حقیقتا

اره دقیقا خوابگاه سخته شهر کوچیک زندگی کردن هم برای کسی که شهر بزرگ زندگی کرده هم سخته واقعا 

میشه صلوات بفرستین به اهداف و چیزایی که میخوام برسم مرسی ❤️
اره دقیقا خوابگاه سخته شهر کوچیک زندگی کردن هم برای کسی که شهر بزرگ زندگی کرده هم سخته واقعا

باید تحقیق کنی ببینی چی بیشتر باب میلته

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام هم دانشگاهی 😍

همون دانشگاه تهران قبولی 

بهت قول صد درصدی میدم 

چون تو کلاس ما امسال با ۹۳۰۰ و خورده ای هم قبول شدن 

اصلا هم نگران تعهد نباش دو روز با بچه های دانشگاه تهران بگردی هر روز خداروشکر میکنی دانشگاه دیگه ای نرفتی 

سلام هم دانشگاهی 😍همون دانشگاه تهران قبولی بهت قول صد درصدی میدم چون تو کلاس ما امسال با ۹۳۰۰ و خور ...

سلام عزیز دلم ❤️ شما دانشگاه تهران پزشکی میخونی؟ تعهدی؟ راضی هستی؟ یا به نظرت اگه روزانه شهر دیگه میخوندی (شهر کوچیک و تیپ ۳) بهتر بود؟ 

هنوز تراز که ندادن من راستش طبق تخمین تراز بهمنی گفتم حدودی البته اگه درست از آب در بیاد … میگن قبولی تعهدی بیشتر به تراز کل ربط داره تا رتبه درسته ؟ 

میشه صلوات بفرستین به اهداف و چیزایی که میخوام برسم مرسی ❤️