2777
2789

مهمانی بودیم

یه آقای پولداری گفت به همسرم که بیا خودمون شرکت بزنیم

سرمایه ازمن علمش ازتو ...همه چیز پوله

همین زنت اگه یه ریال کمتر بدی معترض میشه

شوهرم گفت خانم من اصلا اینطور نیست و هرگز زندگی و مادی نمیبینه 

بعد دوباره گفت ورزش کنید 

همسرم گفت من بچه بودم با پدرم بدمینتون بازی میکردم یادش بخر

اون آقا گفت خوب با خانومت الان بازی کن

همسرم گفت دلارا دستش درد میگیره( من قبلا تصادف کردم دستام ضعیفه) 

دوباره اون آقای فضول به من گفت شما ورزش نمیکنی

من گفتم نه

اون گفت وای چرا تحرک داشته باشید( چون من تپلیم)

شوهرم بدش اومد از حرفش گفت به نظر نمیاد از روی ظاهرتون شماهم اهل ورزش باشید 

خیلیییی کیف کردم چون شوهرم بی نهایت آرومه و اهل جواب دادن نیست

اون آقاهم گیرداده بود به ما

آفرین به همسرت

اون آقا چقدر پررو بوده

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لذت می‌برم می‌بینم دونفر هوای همو اینجوری دارن و انقدر قشنگ همو ساپورت می‌کنن.

عشقتون پایدار  

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

حتما به شوهرت بگو ک چقدر از حرفاش خوشحال شدی و قدردانی کن

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

انقد ازین ادمای اینجوری بدم میاد همش میخان یه جا یه دخالتی کنن

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚

چقد فضول اصلا با همچین آدما دوست ندارم رف و و آمد داشته باشیم

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       کاربری دست دونفره ـ منو دوست همیشگیم                •|delnaz|•  •|yasaman|•

احسنت

حالا اون روزی یه مغازه دار رفتیم گلدون بخریم انقد گفتن زنا پولکین، فلانن وبیسارن ،شوهرم خوشش اومده بود میخندید ،تف بهشون .

در اگر بر توببندد مرو صبر کن آنجا...