2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسالشونه

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانِ👩🏻‍💼✨به تازگی صاحب یه طلافروشی کوچیک شدم😶‍🌫️با عشق کار میکنم و سختی میکشم که وقتی بچه‌دار شدم با افتخار بگه این مامانِ منه🤱🏻 سوالاتتون درمورد زبان رو با عشق جواب میدم🫶🏼

8و 4و 9ماهه سومی رو میخواستم سقط کنم پشیمونم که نکردم 🥲

نگو عزیزم 

خدا داده مطمئن باش حکمتی توش بوده

بهش عشق بده و با عشق بزرگش کن

میدونم مادر بودن خیلی سخته

ولی شما از پسش برمیاین 

خوبه که سناشونم نزدیک به همه و باهم کلی رفیق میشن 

خدانگهشون داره براتون 

من همیشه حسرت میخورم که کاش یه خواهر دیگ هم داشتم🥹

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانِ👩🏻‍💼✨به تازگی صاحب یه طلافروشی کوچیک شدم😶‍🌫️با عشق کار میکنم و سختی میکشم که وقتی بچه‌دار شدم با افتخار بگه این مامانِ منه🤱🏻 سوالاتتون درمورد زبان رو با عشق جواب میدم🫶🏼

نگو عزیزم خدا داده مطمئن باش حکمتی توش بودهبهش عشق بده و با عشق بزرگش کنمیدونم مادر بودن خیلی سختهول ...

منم چون با تک خواهر خودم 10سال فاصله داشتم همش حس تنهایی میکردم دومی رو با وجود مشکلاتی که داشتم اوردم ولی الان پشیمونم میگم کاش دومی نمی اوردم چون قرار بوده ناخواسته باردارشم میشه برام دعا کنی 🥲

منم چون با تک خواهر خودم 10سال فاصله داشتم همش حس تنهایی میکردم دومی رو با وجود مشکلاتی که داشتم اور ...

چشم حتما 

ولی حالا که هستن قدرشونو بدون