خدا نکنه عزیزممن همیشه این بیت شعرو با خودم مرور میکنمشاعر میفرماید گر تو با بد ، بد کنی پس فرق چیس ...
آره خیلی شنیدمش...
منم باید تکرار کنم مخصوصا این روزا که بیشتر نیازش دارم.....
لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من انققد باخودم تکرارش کرردم که تو موقعیتای مختلف فوری میاد تو ذهنم😁یه جمله دیگه ام مامانم همیشه به ...
اینو نشنیدم اصلا اینم جالبه
امیدوارم خدا صبر بده از دست اینجور ادما به ما...
لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂
اینو نشنیدم اصلا اینم جالبه امیدوارم خدا صبر بده از دست اینجور ادما به ما...
اهوم اوایل سخته ولی به مرور عادت میشه
خیلی وقتا به من چرت و پرت میگن اما خب سعی میکنم نادیده بگیرم. اول تاپیک هم گفتم بخاطر حرف یه نفر گریه کردم اون استادم بود ازش توقع نداشتم تو جمع بهم بی احترامی کنه😁 وگرنه عادی شده برام❤️🩹
اهوم اوایل سخته ولی به مرور عادت میشهخیلی وقتا به من چرت و پرت میگن اما خب سعی میکنم نادیده بگیرم. ا ...
دقیقا درکت میکنم اونقدر زیاد به ما این حرفارو گفتن دیگه عادت شده روزای اول حالمون بد میشد ازشون و گریه میکردیم ولی الان خنثی.....