2777
2789
عنوان

برام دعا کنید بمیرم

45 بازدید | 6 پست

چرااا من ک خیلییییی خوشکلم یدونه خاستگار خوب ندارم چرا من باید تو این خانواده ب دنیااا بیام نمیخااام

چرا همه زشتا‌ ازدواج کردن ولی من‌ بخاطر خانوادم کسی سمتم نیاد با این زیبایی‌ ک من دارم چراااا 

خب‌ فرق گذاشته دیگه اسمش چیه پس همیشه باید بدبخت باشیم ما😭😭😭کاش بمیرم بعد بگین قشنگا شانس دارن گو تو این شانس

روحتو راضی کن نه جامعه رو..!🦋و‌گاهی‌تمام‌جانم‌درد‌میکند 🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه حالا ازدواج چیه 

بخواد بشه به وقتش نصیبت میشه 

رها کن

نشد هم نشد

مگه همه با همسرهاشون میرن تو قبر 

در نهایت تنهاییم

بعد شما بقیه زندگیتون را ول کردید به خاطر شوهر نداشتن آرزوی مرگ دارید 

غیر اینکه ازدواج مسئولیت چندین برابر داره و ولی مشکلات و بالا پایین

مگه حالا ازدواج چیه بخواد بشه به وقتش نصیبت میشه رها کننشد هم نشدمگه همه با همسرهاشون میرن تو قبر در ...

شما الان اینو میگین آخرش چی بالاخره آدم باید ازدواج کنه

روحتو راضی کن نه جامعه رو..!🦋و‌گاهی‌تمام‌جانم‌درد‌میکند 🥹

سطح جامعه عوض شده عزیزم.....هیچکس به خوشگلی کار نداره....شعور و شخصیت و فرهنگ حرف اول رو میزنه....اگر کسی این هارو نداشته باشه آنجلینا جولی هم باشه کسی سمتش نمیره....دوره خوشگلی خیلی وقته تاریخ انقضاش سر رسیده....سعی کن پیش غریبه ها رفتار شیک و محترمانه ای داشته باشی به مرور شاید مشکل خانواده ات هم حل شد کمی که طرف مقابل تحقیق کنه شاید از خود شما امتیاز های مثبتی ببینن سوای مشکل خانوادگی تون