2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پریشب از هوش مصنوعی در این مورد پرسیدم چون حال روحیم به شدت بهم ریخته بود

از هوش مصنوعی بپرس جواب های جالبی میگیری و یه مقدار خودتو بهتر میشناسی

او پروردگار غیر ممکن هاست و تو برای ممکن ها گریه میکنی ؟؟؟؟                    
من پریشب از هوش مصنوعی در این مورد پرسیدم چون حال روحیم به شدت بهم ریخته بوداز هوش مصنوعی بپرس جواب ...

دقیقا چی بپرسم؟ 

گر مرد رهی غم مخور از دوری و دیری  ،  دانی که رسیدن هنر گام زمان است

من که چند روزه اصلا اعصاب ندارم بعد همشم فک میکنم کسی منو دوست نداره دقیقا مثل زمان پریودیم ولی وقت پریودم نیس

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
دقیقا چی بپرسم؟

من پرسیدم ارتباط بین عنصر وجودی و ماه کامل چیه؟ چرا بعضیا در شب ماه کامل حال روحی بدی دارن و بعضیا پر انرژی میشن

چون قبلا دراین مورد شنیده بودم این سوالو ازش پرسیدم

من که چند روزه اصلا اعصاب ندارم بعد همشم فک میکنم کسی منو دوست نداره دقیقا مثل زمان پریودیم ولی وقت ...

شاید PMS هستی. PMS ربطی به پریودی نداره و میتونه حتی دو هفته قبل از پریودی باشه

باید ببینی ارتباطی بین این حال روحی و چرخه قائدگی هست و هرماه اتفاق میافته یا نه 

فقط امروز و دیروز خداروشکر خوب بودم و تونستم یه کم برسم به کارام

خداروشکر،  شاید روی بعضیا تاثیر میزاره 

البته اگه تخمک گذاری خانوما تو ماه کامل بیفته فکر کنم حالشون بهتره،  یعنی شروع پریود با ماه نوی داسی شکل باشه،  این یعنی اون زن ماههای اخیر از خودش خوب مراقبت کرده اینو جایی خونده بودم

من پرسیدم ارتباط بین عنصر وجودی و ماه کامل چیه؟ چرا بعضیا در شب ماه کامل حال روحی بدی دارن و بعضیا پ ...

چه جالب 👍