2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رنگ فانتزی بدون دکلره قرمز درمیاد قشنگ اگه موهات خیلی مشکی نباشه 

من سرمه ای هم درآوردم برای خودم

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

سبز چی؟یا بنفش

فک نکنم بشن

بنفش رو میدونم دکلره میخواد

میخوای رنگش رو بگیر بذار، فوقش رنگ نمیگیره دیگه

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

چت جی پی تی میگفت میگیره ی سری رنگا

چه رنگی قشنگ میشه

یارِ   ^^ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ^^           ماه                                                                

میگفت ابی سبز بنفش قرمز میشهولی خب تیره در میاد

منم یبار شنی گذاشتم تیره شد با دکلره قشنگ درمیان

به نظرت میگیره منم بزارم؟

رنگ موی شما زیر نور لامپ در این عکس، قهوه‌ای روشن یا متوسط با ته‌مایه گرم (کمی مایل به قرمز یا مسی) به نظر می‌رسه. اگر موی شما طبیعی و بدون رنگ قبلی باشه، شما شانس خوبی دارید برای اینکه بعضی از رنگ‌های فانتزی بدون دکلره روی موهاتون خودشون رو نشون بدن، البته به صورت ملایم‌تر و نه خیلی روشن.

1. قرمز گیلاسی یا آلبالویی
    → روی موی قهوه‌ای به خوبی می‌گیره و برق زیبایی می‌ده.
  2. بنفش تیره (Plum یا Eggplant)
    → روی موهای قهوه‌ای روشن دیده می‌شه و جذاب درمیاد.
  3. آبی نفتی یا آبی تیره (Navy)
    → رنگ ملایمی می‌گیره، نه خیلی روشن ولی خاص و زیباست.
  4. صورتی تیره (Rosewood یا Magenta)
    → روی موهاتون احتمالاً ته‌مایه‌ای از این رنگ دیده می‌شه.
  5. سبز زمردی تیره یا سبز زیتونی تیره
    → ممکنه کمی حالت سایه‌دار بده و جذاب بشه.
  • از رنگ‌های نیمه‌دائمی یا ماسک رنگ استفاده کن که فرمول قوی‌تری دارند.
  • موهات رو با شامپو قبل از رنگ کمی پاکسازی کن (برای حذف چربی یا آلودگی).
  • از گرما (مثلاً سشوار) در حین رنگ گرفتن استفاده کن تا رنگ بهتر نفوذ کنه.
  • مدت زمان بیشتری رنگ رو روی مو بذار (تا 45 دقیقه برای نیمه‌دائمی‌ها).
  • اگر موهات خشکه، از نرم‌کننده بعد از رنگ استفاده کن.

اگر خواستی بگی چه برند یا رنگ خاصی مدنظرت هست، می‌تونم دقیق‌تر راهنمایی کنم که چطوری دربیاد.

رنگ موی شما زیر نور لامپ در این عکس، قهوه‌ای روشن یا متوسط با ته‌مایه گرم (کمی مایل به قرمز یا مسی) ...

آهان مرسی