2777
2789
عنوان

فرهنگ تبادل نظر عزیزان

38 بازدید | 0 پست

-بقول آقای پزشکیان ما بحث کردن رو بلد نیستیم دور از حضور کاربلدها.

-یه سری افراد با فرهنگ پایین تو نی نی سایت میبینم

که مرض روانی چیزی صد در صد دارن چون میان

برایه مردم آزاری نه یادگیری و تبادل نظر مسالمت آمیز.

ـطرف واقعا میگم مریضِ بخاطر اینکه میاد تمسخر می‌کنه تیکه میندازه اعصاب طرف رو بهم می ریزه بعد خیلی خوشحالم میشه از کارش چون روان سالمی نداره بدبخت..

-در حالیکه برایه هر حرف ناحقی انسان کارما پس میده قطعا. پس باید مواظب کلمات هم بود.

-بعدشم استفاده از جملاتی چون« زر نزن»،«گ.و.ه میخوری»،«ر.ی.د.ن»،«بنال»،«خفه شو»،...واقعا بی فرهنگی هستش من حتی از نوشتنشم حیا میکنم چطور یه عده از این کلمات استفاده میکند بماند واقعا خیلی زشته..

-نکته خیلی مهم اینکه ما میایم نی نی سایت برای تبادل نظر و یادگیری در کنار احترام گذاشتن به همدیگه حتی موافق نباشیم...مثلاً یکی نظر میده مخالفها میریزن سرش و کلی حرف زشت بهش میزنن این واقعا درست نیست انگار مخالفها میخان طرف رو بکشن چون مخالف فکر اونها حرف زده در حالیکه هر کس با فکر متفاوتی زندگی می‌کنه قرار نیست همه با هم هماهنگ و صد در صد موافق باشن هنر اینکه تحمل حرف ناموافق هم داشته باشیم.

-حرف آخر اینکه هوش ارتباطی خودمون رو با مطالعه بالا ببریم...طرف مخالف نظر کسیه میاد میگه تو خیلی بی منطقی.این جمله مستقیما به شعور طرف توهین می‌کنه و اصلا درست نیست بجاش باید بگه با احترام موافق نظر شما نیستم و حتی دلیل مخالف بودنش رو هم بگه با احترام و مسالمت آمیز نه توهین و جنگ و دعوا و بددهنی.

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹