2777
2789

تو رو خدا نی نی یار ها یا هرچیز دیگه که هستید یه کاری کنید امکان لغو دائمی کاربری وجود داشته باشه مثل سالهای قبل من دلم خوش بود اینجا یه محیطی هست آدم راهنمایی یا سوال داره با کاربرا درمیون میذاره یا نهایتاً تایپک های سالمی که سرگرمی و شوخی هستن ولی متاسفانه تایپک هایی میبینم که فیک هستن و پر از فحش و عامل اعصاب خوردی همین الان یه تایپک ۸۰ هزار بازدید خورده بود و همه داشتن به هم فحش میدادن تو رو خدا امکان لغو دائمی بذاریدکه اگه کسی نخواست کلاً دیگه کاربریش تو نینی سایت نباشه

میشه لطفا قبل از رفتن بیای تاپیک یکی به اخر من

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                   من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.                               من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست🫠✨️

اینجا ادمای سمی و دعوایی و جنگجو و فحاشش زیادتر از ادم حسابی ها شدند متاسفانه

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه دعوا طبیعیه

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

اینجور باشه روزی صد نقر باید حذف کنن 

نی نی یار هم همچین کاری نمیکنه بخاطر تبلیغانی که میگیره 

اتفاق چندسال پیش سریع حذف میکردن 

الان کاربرا هرچقدر هم فحش بدن بهم تا سیاسی حرف نزنن حذف نمیکنن