2777
2789
عنوان

من جورجینا هستم

139 بازدید | 10 پست

دیدین مستندش رو؟

زندگی دوست دختر رونالدوئه

من فصل اولش رو تموم کردم چقدر این دختر شخصیت جذابی داشت

درسی که تا الان گرفتم این بود به کم قانع نباش بزرگ تر فکر کن و اعتماد به نفس داشته باش💫

بنظرم تاثیر این دو تا تو موفقیت خیلی زیاده

مثلا وقتی اعتماد به نفست خوبه جاهایی میری ارتباطاتی ک میگیری باعث میشه خوش شانس هم بشی چون خودتو در معرض دید گذاشتی😄

برعکس وقتی اعتماد به نفس نداری اصلا خیلی کارهارو اصلا شروع نمیکنی خیلی موقعیت هارو از دست میدی

یا وقتی رویای بزرگی نداری هیچ قدمی برای موفقیت بزرگم بر نمیداری 👎

بنظرم واقعا دوره درونگرایی و قانع بودن تموم شدست

موفقیت مارو داره ارتباطاتمون میسازه 

ادمایی دارن موفق میشن که عطش موفقیت دارن جاه طلبن بلند پروازن

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم که خواهر شوهر جنیفرم همه سایت منم میشناسن

جنیفر جان خوبن؟😄 خواهر کدوم شوهرشی شما؟

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند
منم که خواهر شوهر جنیفرم همه سایت منم میشناسن

وای دهنت سرویس🤣🤣🤣

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار شدنم گذاشتم میشه ی صلوات مهمونم کنی🥹💖 نی نی دلم پر میزنه واسه بغل کردنت واسه حس کردنت صبر مامانت دیگه تموم شده بیا و خونمونو چراغونی کن دخمل و پسر مامانی🥺💞🌙

از کجا دانلود کردی

@alphadlbot

ازین ربات تلگرام 

سرچ کن 

I am georgina

اون وسط مسطا ی شوهر کرد همون😂

😂

تز کجا دیدی؟؟؟؟

@alphadlbot

ازین ربات تلگرام 

سرچ کن 

I am georgina