اصلا واسه تیزهوشان حرص نخور عزیزم..من اونقدررررر گریه کردم که چرا قبول نشدم ولی بعد ها فهمیدم که اصلا هیچی نبوده و بیخود واسش حرص میخوردم.
الان تو دیگه آزمونت رو دادی و تموم شده هرچی باید میخوندی خوندی دیگه بسپار به خدا.
مطمئن باش اگه واسش تلاش کردی و خونده بودی حتی قبولی نشدی قرار نیست تلاشت بی نتیجه بمونه و خدا جای دیگه ای واست جبران میکنه.
اگرم واسش تلاش نکردی حرص نخور و تابستان رو بچسب حرفه ای ،چیزی یادبگیر یا کلاسی چیزی برو یا حتی درس بخون درسم ن کتابی چیزی کلا فعال باش و خودتو با کار وفق بده که اذیت نشی…به شخصه خودم اگه چندروز درس نخونم دیگه نمیتونم درس بخونم .همیشه کتابی چیزی میخونم یا رمان عاشقانه ای چیزی و همیشه به دنبال یاد گرفتن حرفه بودم.
میدونی میخام چی بگم،اینکه اگه نشدی نشدی دیگه هیچی نیست و نباید وقتتو پای غصه خوردن تلف کنی عوضش بچسب پایه های بعدت رو بخون و سعی کن از شکستت درس بگیری حتی تیزهوشانم نرفتی مدرسه نمونه شاهد یا غیر انتفاعی یا دولتی اصلش کنکوره .
و اینکه میگم از الان دنبال یاد گرفتن حرفه ای باش واسه اینه که اگه خدایی نکرده کنکورم خراب شد یه کاری بلد باشی از همکلاسی هان و هم سن و سالات عقب نمونی و بتونی خودتو تو جامعه نشون بدی و سری تو سرا در بیاری ولی خب هیچی مثل درس نیست کم کمش تو باید لیسانس رو بگیری.