2777
2789

خواهرم میگفت سخت بوده

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا واسه تیزهوشان حرص نخور عزیزم..من اونقدررررر گریه کردم که چرا قبول نشدم ولی بعد ها فهمیدم که اصلا هیچی نبوده و بیخود واسش حرص میخوردم.

الان تو دیگه آزمونت رو دادی و تموم شده هرچی باید میخوندی خوندی دیگه بسپار به خدا.

مطمئن باش اگه واسش تلاش کردی و خونده بودی حتی قبولی نشدی قرار نیست تلاشت بی نتیجه بمونه و خدا جای دیگه ای واست جبران میکنه.

اگرم واسش تلاش نکردی حرص نخور و تابستان رو بچسب حرفه ای ،چیزی یادبگیر یا کلاسی چیزی برو یا حتی درس بخون درسم ن کتابی چیزی کلا فعال باش و خودتو با کار وفق بده که اذیت نشی…به شخصه خودم اگه چندروز درس نخونم دیگه نمیتونم درس بخونم .همیشه کتابی چیزی میخونم یا رمان عاشقانه ای چیزی و همیشه به دنبال یاد گرفتن حرفه بودم.

میدونی میخام چی بگم،اینکه اگه نشدی نشدی دیگه  هیچی نیست  و نباید وقتتو پای غصه خوردن تلف کنی عوضش بچسب پایه های بعدت رو بخون و سعی کن از شکستت درس بگیری حتی تیزهوشانم نرفتی مدرسه نمونه شاهد یا غیر انتفاعی یا دولتی اصلش کنکوره .

و اینکه میگم از الان دنبال یاد گرفتن حرفه ای باش واسه اینه که اگه خدایی نکرده کنکورم خراب شد یه کاری بلد باشی از همکلاسی هان و هم سن و سالات عقب نمونی و بتونی خودتو تو جامعه نشون بدی و سری تو سرا در بیاری ولی خب هیچی مثل درس نیست کم کمش تو باید لیسانس رو بگیری.

@وانیتاس‍ عزیزم ازمون چطور بود

من دروس پیام و مطالعات و ادبیات و بالا زدم ادبیات هم ۱۲ تا درست داشتم سه تا غلط پیام و مطالعات هم ۸ تا زدم که کامل درست بودن اما علوم پنج تا زدم ریاضی هیچی نزدم هوش هم بیست تا زدم ، آزمون بد نبود اما خیلی ناراحتم که نتونستم ریاضی بزنم ولی دیگه بیخیال شدم سپردم به آقا امام حسین هر چی شد 

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد اقتصاد را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

برا منم خیلیی سخت بود....ریاضیشو نتونستم حل کنم...هوشم زیاد نزدم🥲😔

اگه شهر کوچکی باشی شاید در اومدی

هر وقت حس کردی دیگه نمیتونی و وقت تسلیم شدنه، همون موقع است که باید باشی و قوی تر از همیشه ادامه بدی ...‌‌.

من دروس پیام و مطالعات و ادبیات و بالا زدم ادبیات هم ۱۲ تا درست داشتم سه تا غلط پیام و مطالعات هم ۸ ...

عالیه که افرین ان شالله که قبولی عزیزم❤️

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️